Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2019 13:30

23.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Měřína překvapilo Věchnov a připsalo si tři body


Branky


28

Rezerva Měřína si vyšlápla na Věchnov a nastřílela mu čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli o branku

Domácí nastoupili s černými páskami a na začátku se držela minuta ticha za pana Řezníčka, dlouholetého trenéra, správce a kamaráda. Za pěkného počasí začali lépe hosté z Věchnova, už ve čtvrté minutě dostal dobrý míč za obranu Smolík, v silovém souboji přetlačil dotírajícího Budína a zkušeně přeloboval vybíhajícího Sysla. Měřínští se postupně probírali, drželi více míč, ale příliš nebezpečných zakončení nebylo. Hosté se dostávali do šancí spíše sporadicky, největší šanci na zvýšení měl Ostrýž, když si zpracoval míč, přešel přes Hrůzu, přihrál na malé vápno, odtud jeho spoluhráč nastřelil jen boční síť. Ve 34. minutě skóroval Robotka, když dostal průnikovou přihrávku a sám se před Uhlířem nemýlil. O 7 minut později zvrátil výsledek v pro domácí Měřín Hrůza. V řadě druhý roh Sýkora přetáhl na zadní tyčku, po skrumáži přenesl Pololáník míč znovu přes celé vápno, kde našel volného Vokurku, ten potáhl míč po brankové čáře, přihrál na malé vápno právě Hrůzovi a ten šajtlí skóroval.

Domácí přidali další dvě branky

Druhý poločas začali znovu lépe hosté, avšak bez nebezpečnějšího zakončení. Po 10 minutách se domácí vzchopili a znovu přebrali otěže zápasu a vyšlo jim i střídání. Marek byl na hřišti teprve 4 minuty a dostal nabídku od Sýkory, potáhl míč po lajně a předložil Robotkovi lahůdkově míč na penaltu, ten nikým neatakován z první zakončil k tyči, a překonal tak Uhlíře podruhé. V 71. minutě zažil svůj okamžik slávy i domácí kapitán Sýkora, zády k bráně dostal ve vápně trochu času a z otočky zavěsil do vzdálené šibenice. Konec zápasu se trošku přiostřil, nicméně zápas si už měřínští pohlídali.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
Petr Kolouch: Po dlouhé době velmi dobrý a konstantní výkon téměř po celý zápas. Paradoxně nám nevyšly začátky poločasů, ač jsme si přesně řekli, co dělat a nedělat. Dnes podali všichni dobrý výkon, ale musím vyzdvihnout Hladíka, který na stoperu zahrál velmi kvalitně a samozřejmě Robotku.

TJ Věchnov
David Starý: Tak jak je už asi naší tradicí tak jakmile jedem do Měřína tak je omluvenek že by se dalo tapetovat a proto jsme jeli do Měřína s hodně okleštěnou sestavou a na střídačce s moji maličkostí. Nám se povedli vstupy do poločasů, protože jsme domácí zatlačili a přehrávali, jenže po vstřelení gólu Ondrou Ostrýžem a ne Kubou Smolíkem jak píšete jsme přestali hrát to co umíme a chceme a Měřín byl lepším. Měřín zaslouženě vyhrál i když si osobně myslím že u prvního gólu nemá postranní rozhodčí čisté svědomí. Hold musíme v neděli doma zabrat proti Strážku.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - J. Budín [-] (56. J. Marek [-] ) , D. Hrůza [-] , Š. Král [-] (82. V. Palík [-] ) , M. Hladík [-] - D. Jonáš [-] (83. J. Sysel [-] ) , L. Vokurka [-] (80. M. Benda [-] ) , M. Sýkora [-] , L. Pololáník [-] , J. Necid [-] - D. Robotka [-] (84. J. Krčál [-] ) -

TJ Věchnov
F. Uhlíř [-] - O. Ostrýž [-] , J. Šípek [-] , O. Zonyga [-] , P. Kučera [-] , V. Kroupa [-] , J. Juračka [-] , J. Smolík [-] , J. Vrbka [-] , L. Novák [-] (80. D. Starý [-] ) , P. Soudek [-]

ŽK: 69. Š. Král , 78. M. Hladík - 75. F. Uhlíř .
Hráči zápasu: D. Robotka , M. Hladík , D. Hrůza .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: ŽILKA Jan - BAČÁK Petr (N), TROJAN Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Jaroslav Skoumal
Tip experta: výhra hostů

Věchnov v zimě extrémně dobře posílil hráči Zonygou a Smolíkem, což jsou na naši soutěž nadprůměrní hráči

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza