Polnička vyloupila Doubravník


Branky


29

Polnička vstřelila v první půli dvě branky a odváží si z Doubravníku tři důležité body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polnička dvakrát skórovala

Za chladného počasí se v zápase 22. kola třetí třídy představila v Doubravníku Polnička. Domácím patřila před tímto zápasem v tabulce třetí příčka, hosté z Polničky byli desátí. Domácí začali zápas náporem ale bez gólového efektu. Hosté se také snažili, ale zápas zůstával dlouho bezgólový. Až konec poločasu přinesl změnu ve skóre. Ve 40. minutě se trefil po pěkné akci Radek Klement - 0:1. Hosté se ale nespokojili jen s tímto výsledkem a udeřili v poslední minutě brankou Ondřeje Průži, který vstřelil branku přímo do šatny - 0:2. Prochladlý diváci, jak domácí, tak i hostující, tak mohli pozřít něco teplého a věřili, že ve druhé půli přibude několik branek na obou stranách.

Hosté zápas kontrolovali

Druhý poločas, ale diváci dlouho viděli boj mezi vápny a žádný z celků se nemohl gólově prosadit. Polnička nakonec dobrým výkonem v obraně udržela na svém kontě nulu a jelikož ani její útočníci zrovna neměli štěstí v koncovce, stav zápasu se již nezměnil. Polnička si tak odváží domů překvapivé vítězství, které ji upevnilo desátou příčku v tabulce. Domácí hráči Doubravníku klesli na pátou příčku. Příští kolo nastoupí v Polničce vedoucí celek z Osové Bítýšky. Doubravník jede na zápas do nedaleké Velké Losenice.



Ohlasy k zápasu


FK Doubravník
Miroslav Vojta: Zápas nám z naší strany bohužel moc nevyšel. Ikdyž jsme byli většinu času lepším týmem, hosté udeřili po 2 rychlých brejcich a my na to nedokázali gólově odpovědět. I přesto, že jsme doma prohráli, je největší černou tečkou to, že musela sanitka odvážet našeho zkušeného matadora Libora Jaroše s rozbitou hlavou. Doufáme, že se Libor brzo uzdraví a bude nám opět přínosem ať už morálně mimo hřiště nebo fyzicky na něm.

TJ Sokol Polnička
Radim Synek: Jako každou sezónu vypravujeme autobus a protože byl Doubravnik největší naše vzdálenost ze všech týmů využili jsme ho právě na toto utkání posádka byla složená s hráčů ale i početnou skupinkou našeho ultras fanclubu (SMÍCH). Utkání začalo přesně tak jak jsem říkal hráčům v kabině domácí na nás doslova vletli a vytvářeli si šanci za šancí ale buď ztroskotali v koncovce nebo zachytal skvělý Karius. Nevyužité šance mohli domácí mrzet protože jsme v rozmezí 40 a 45 minuty dvakrát utekli do samostatného úniku a s přehledem jsme je dokázali proměnit. Druhý poločas znovu podržel náš gólman Karius k němu se přidala skvěle postavená obrana a z horké půdy Doubravniku si vezmeme 3 body. Černou kaňkou na utkání byla srážka hlavami dvou hráčů z které si jeden z domácích odnesl tržnou ránu na hlavě a musel být odvezen do nemocnice tímto přeji brzké uzdravení. Chtěl bych poděkovat hráčům za to jak přistoupili k utkání předvedli neskutečný výkon a teď si ještě smlsneme na první Osovce a tím zakončíme bodové hody od týmů z popředí tabulky. Velký dík patří také naším fanouškům, kterých vyrazilo kolem 30 a vytvořili společně s domácími parádní kulisu. Fotbalu zdar a vesnickému zvlášť.



Počet diváků: 90. Rozhodčí: ŽILKA Jan - CSIZMÁR Tomáš (N), JUN Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
13. 5. 2019 13:19
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Jan Jakeš
Tip experta: výhra domácích

Doubravník doma jasně zvítězí. Tipuji 4:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích