2:1
(0:1)
10. T. Deiss
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2019 16:00

20.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strážek otočil zápas s Vírem


Branky


32

Strážek otočil zápas s Vírem a připsal si důležité body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se dostali do vedení

Ve dvacátém kole třetí třídy se utkal v tabulce předposlední celek tabulky Strážek, který potřebuje každý bod k záchraně v soutěži a celek Víru, který po nedohraném zápase s Velkou Losenicí a distancování několika hráčů jen horko těžko poslední týdny lepí sestavu. Z boje o postup,kdy před třemi týdny Vír atakoval i vedoucí piříčku v tabulce nyní v pozměněné sestavě jen bodově paběrkuje. Minulé kolo si po dvou prohrách v řadě připsal alespoň bod v domácím bezgólovém utkání proti rezervě Měřína, který ho ale již sesunul na třetí pozici v tabulce. Ve Strážku se hosté pustili v oslabené sestavě do domácích odhodlaně a již v 10. minutě skóroval dorostenec Deiss - 0:1. Zbytek první půle se oba celky snažili o vstřelení branky, ale bohužel neúspěšně. Padesát diváků tedy vidělo jediný gól a nejtěsnější vedení Víru.

Domácí otočili zápas

Domácí fotbalisté Strážku vstoupili do druhé půle s odhodláním zvrátit výsledek a bodovat. To se jim povedlo v 63. minutě, kdy vyrovnal Stanislav Lahodný - 1:1. A netrvalo dlouho a střídající Radim Vališ poslal míč do sítě Víru podruhé to se psala 75. minuta - 2:1. Zbytek zápasu již změnu skóre nepřineslo, a tak se domácí mohli radovat z veledůležitého vítězství. Vír po této prohře klesl již na čtvrtou pozici v tabulce. Příští kolo jede Strážek k těžkému zápasu do Hamrů. Vír, který by již měl nastoupit s vykartovanými hráči přivítá v domácím prostředí druhý Věchnov.



Ohlasy k zápasu


TJ Strážek
Josef Cimbálník: Pro nás důležité vítězství, které nás doufám nastartuje k dalším bodům ve zbytku soutěže.

Jiskra Vír
Petr Šenkýř: Dnešní zápas ve Strážku jsme jsme opět začali pouze se čtyřmi hráči základní sestavy. Od čtvrtka naháním hráče aby jsme mohli vůbec na zápas odjet.Ještě máme hráče v trestu a další přibyly na marodku.Proto muselo nastoupit pět dorostenců v základní sestavě.I díky jim jsme mohly zápas odehrát.A ted přímo k zápasu od první chvíle bylo vidět že pan rozhodčí nechal doma rovnej metr.Rozhodčího nebudu jmenovat,to si každý může najít sám.A jestli si myslí že tímhle stylem pískání (rozhodování) pomůže fotbalu ,tak se pěkně mýlí .Akorát ukazuje těm mladým klukům co nám jdou pomoct (a ještě je to baví) že rozhodčí je na hřišti pánem (v každém případě).A opět jsme u toho kdo ochrání hráče .Dostali jsme šest žlutých karet z toho čtyři za nic (za úplné sračky).A je po zápase .Další každý i malý faul znamená konečná(červená)a jak pak můžete hrát.A jestli to panu rozhodčímu někdo na svazu poradil aby Vír usměrnil tak je jedno jestli píská začátečník nebo ostřílený sudí jakým je pan rozhodčí co zápas řídil (nebo jsem si to aspon myslel že je)Když se ani slušně nemůže kapitán zeptat na nic dostane ihned žlutou tak k čemu tam vlastně je .A jestli si myslí pan sudí že to něčemu pomůže tak se pěkně mílí , protože ti mladí kluci vidí že sudí je na hřišti v každém případě pánem který si může dělat co chce.A jak si myslíte že je to bude dlouho bavit .Takhle ten fotbal na vesnicích skončí hodně brzo a věřte mě nějaký rok už ve fotbale se pohybuji.Jen tak dál .Sportu zdar a vesnickému fotbalu zvlášt.



Sestavy


TJ Strážek
L. Šebek [-] - J. Cimbálník [-] , M. Svoboda [-] , M. Svoboda [-] , M. Christian [-] , O. Kubát [-] (46. R. Vališ [-] ) , J. Chocholáč [-] , S. Lahodný [-] , L. Macinský [-] , P. Kupský [-] , T. Müller [-] (58. P. Dostál [-] )

Jiskra Vír
M. Havel [-] - J. Kluj [-] , T. Piskač [-] , V. Oliva [-] (84. P. Jílek [-] ) , T. Stalmach [-] - L. Piskač [-] , T. Sedler [-] , J. Smolík [-] - R. Bukáček [-] , T. Deiss [-] (75. M. Matuška [-] ) , F. Kintr [-]

ŽK: 70. S. Lahodný - 25. T. Sedler , 43. T. Stalmach , 54. T. Piskač , 54. J. Kluj , 78. M. Matuška , 88. J. Smolík .
Hráči zápasu: S. Lahodný , R. Vališ - T. Deiss .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šula Petr - SKOUMAL Jaroslav (N), UCHYTIL Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
29. 4. 2019 11:31
Nazdárek Bojdo,
jen aby jsme do léta vydrželi.
29. 4. 2019 10:50
ahoj Petře,
na zápase jsem nebyl, zrovna nás drtily kladiva:-)), ale dovedu si představit jak si to mistr Šula užíval...Nejsmutnější je, že je to jeden z nejlepších rozhodčích na okrese, který pískat opravdu umí. Když se ale rozhodne, že to vezme do vlastních rukou je konec a nic s tím nenaděláš...
Držte se, zase bude líp, v létě na turnaji to spláchneme:-))
bojda

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Ondřej Průža
Tip experta: remíza

Strážek má výhodu domácího prostředí a Vír je oslaben o vykartované hráče proto tipuji remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

23. 4. 2019 10:52
Tip:výhra hostů
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů