Osová Bítýška si připsala důležité vítězství


Branky


31

Osová Bítýška si připsala důležité vítězství na hřišti Rožné a nadále vede tabulku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas padla jedna branka

Na zápas do Rožné, která se po několika dobrých jarních výsledcích dostala až na devátou příčku tabulky, přijel nejtěžší možný soupeř a to vedoucí tým třetí třídy SK Osová Bítýška.

Do zápasu vstoupila Osová Bítýška aktivně a vytvářela tlak v pokutovém území domácích. Bylo z toho ale pouze břevno Marka Vařílka a pěkná střela Tomáše Karmazína, se kterou si poradil domácí brankář. Rožná hrozila z dlouhých nákopů a standardních situací.Dvě nebezpečná zakončení musel výbornými zákroky pokrýt Jaroslav Hršel. Skóre pak otevřel v 31. minutě, když prodloužil aut Marka Navrátila - 0:1. Hosté tak mohli klidněji vstupovat do druhé půle zápasu.

Hosté navýšili svůj náskok ve druhé půli

Druhý poločas přišel na hřiště jako střídající hráč Miroslav Dupal a po pár minutách navýšil stav na - 0:2. Podařilo se mu dotlačit do sítě další dlouhý aut Marka Navrátila. Rožná pak ve snaze vyrovnat přidala a vytvořila si převahu. Ta vyvrcholila nepřehlednou situací před brankou Bítýšky. Míč již směřoval do sítě, ale na brankové čáře ho zázračným zákrokem vytáhl Jaroslav Hršel. V závěru poslal Miroslav Antoš Mirka Dupala do samostatného úniku, kdy Miroslav Dupal přehodil brankaře a bylo rozhodnuto - 0:3. Příští kolo zavítá Osová Bítýška do Bohdalova kde se utká s rezervou a Rožná jede na hřiště rezervy Měřína.



Ohlasy k zápasu


SK Rožná
Marek Navrátil:

SK Osová Bítýška
Jan Večeřa: Velmi cenné tři body z težkého utkání. Hráčům děkuji za nasazení a bojovnost. Utkání na malém, ale dobře připraveném hřišti přineslo nejen spoustu osobních soubojů, ale i pěkné kombinační akce na obou stranách. Děkuji hráčům i divákům domacích za příjemnou fotbalovou atmosféru.



Sestavy


SK Rožná
J. Beran [-] - I. Pokorný [-] , T. Sýkora [-] , O. Kroupa [-] , V. Hloušek [-] - M. Navrátil [-] , J. Švestka [-] (66. J. Hanus [-] ) , J. Kroupa [-] , F. Humpolík [-] - J. Vyžrálek [-] , P. Navrátil [-] (61. K. Beran [-] )

SK Osová Bítýška
J. Hršel [-] - O. Zeman [-] (87. A. Karásek [-] ) - M. Vařílek [-] (56. M. Dupal [-] ) , J. Malý [-] - P. Karmasin [-] , O. Liška [-] , M. Navrátil [-] , R. Hemala [-] (89. P. Antoš [-] ) , P. Večeřa [-] , T. Karmazín [-] , T. Malý [-]

ŽK: 81. K. Beran - 33. R. Hemala , 56. O. Liška .
Hráči zápasu: M. Dupal .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KOCOUR Erik - BERAN Jaroslav (N), JANEČEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
29. 4. 2019 08:53
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Ondřej Průža
Tip experta: výhra hostů

Osová Bítýška bude chtít napravit domácí zaváhání s Doubravníkem proto tipuji 2.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů