1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 16:00

20.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj Béček vyzněl pro Hamry


Branky


31

Měřínské Béčko neuhájilo domácí hřiště a v závěru inkasovalo gól z kopačky Kolarika.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí prohrávali o branku

Od začátku se hrát tvrdý fotbal, což dokládají zákroky z 28. minuty, kdy Srnský zastavil domácího Vlacha nevybíravým zákrokem zezadu a v 30. minutě domácí Zelinka zase hostujícího útočníka. Nutno podotknout, že jen díky shovívavosti sudího Žilky hráli obě mužstva dále v 11 lidech. Domácí ztroskotali na výborném Pinkavovi, který vytáhl 3 nadějné pokusy mimo 3 tyče. P. Kolouch v souboji jeden na jednoho nedokázal přejít hostujícího Vršu. Hosté z Hamrů nejvíce zahrozili střelou do břevna a samozřejmě gólem, který jim v 32. minutě měřínští darovali svou pasivitou a nechutí hrát, Zábranský vypíchl míč a zkušeně zakončil.

Kolarik v závěru rozhodl o výhře Hamrů

V druhém poločase Měřín nastoupil na hosty z Hamrů ve slušném tempu a těžil z toho hned v 48. minutě, kdy si Vokurka naběhl na pěkný míč z přímého volného kopu a z první zakončil placírkou na vzdálenou tyč do protipohybu brankáře. Domácí dobře kombinovali a hosté se k míči a do akcí vydávali spíše sporadicky. Pokračovala tvrdá hra a několikrát bylo vidět i nesportovní chování ze strany hostů. Domácí se snažili otočit výsledek zápasu ve svůj prospěch, ale bez úspěchu. A tak z ojedinělé šance po levé straně přešeli hamerští 2 hráče domácích prohodili si míč přes stopera a Kolarik zakončil podél vybíhajícího Sysla. Hned poté mohli domácí ve velké šanci snížit, když P. Kolouch předložil Markovi míč do vápna a ten sám proti Pinkavovi nedokázal zakončit přesně.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
Petr Kolouch: Nevadí mi tvrdá hra, ale vadí mi zákeřné a nesportovní chování. Nechápu, že si to takhle zkušený tým neodpustí. Za celý zápas klidně mohlo padnout 4 až 5 červených karet. Je mi líto prvního gólu, který jsme si vlastně svou neaktivitou dali sami. Musíme zapracovat na pohybu bez míče a zlepšit náběhy. Škoda ztracených bodů, zápas nevyzpytatelný, který jsme smolně prohráli, ač jsme byli paradoxně celý druhý poločas lepší.

FC Hamry nad Sázavou B
Jiří Kolarik:



Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - Š. Král [-] , D. Hrůza [-] , J. Zelinka [-] (80. D. Kolouch [-] ) , J. Sysel [-] - P. Kolouch [-] , J. Necid [-] , M. Sýkora [-] , S. Vlach [-] (68. M. Benda [-] ) , J. Marek [-] - L. Vokurka [-] -

FC Hamry nad Sázavou B
T. Pinkava [-] - J. Sláma [-] , T. Novotný [-] , M. Petrik [-] , V. Kříž [-] (83. P. Málek [-] ) - M. Srnský [-] (70. P. Vašek [-] ) , L. Sýs [-] , J. Kolarik [-] , Š. Vrša [-] (62. F. Chlubna [-] ) - J. Zábranský [-] (88. L. Benc [-] ) , M. Gregar [-] -

ŽK: 30. J. Zelinka , 42. D. Hrůza , 60. J. Sysel - 28. M. Srnský , 87. J. Zábranský .
Hráči zápasu: L. Vokurka - J. Zábranský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŽILKA Jan - STOKLASA Ondřej (N), NOVOTNÝ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
1. 5. 2019 22:40
Tak to jsem byl asi na jiném zápase co tady píšete!!!
2. 5. 2019 13:32
Mohu se zeptat, co je v reportu špatně..?

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Ondřej Průža
Tip experta: remíza

Utkání se hraje v sobotu Měřínu hraje i áčko takže se nebudou moct stáhnout hráče naopak Hamry A hrají až v neděli takže se může očekávat výpomoc hráčů z A, ale Měřín má výhodu domácího prostředí proto tipuji remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

23. 4. 2019 10:53
Tip:výhra hostů
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích