Ve Víru branka nepadla


Branky


27

Souboj Víru a rezervy Měřína skončil bezbrankovou remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branka nepadla

Za slunného počasí se dostavila měřínská rezerva na hřiště oslabeného Víru. I hosté přijeli s okleštěnou sestavou a na úrovni utkáni to šlo znát. Domácí pronikali obranou hostů dlouhými nákopy za obranu a za pomoci ostrého slunce se jim to často dařilo, nicméně ke složitějšímu zákroku hostujícího Sysla nevybídli. Měřín byl silnější na míči a hřiště naopak překonávali kombinací. Největší šanci měli vírští při průniku levou stranou, když po brankové čáře pronikli až k tyči hostí, ale předložený míč skrz celé brankoviště nikdo nezasáhl. Měřín se dostal k zakončení vícekrát, ale střely ze střední vzdálenosti neměli dostatečnou razanci, aby Havla v brance domácích ohrozili. K největší šanci se dostal D. Kolouch, který si mezi beky zpracoval míč centrovaný míč a svou slabší levou nohou jen o chlup minul prvou tyč. Rohy i přímé volné kopy se ani na jedné straně neujali.

Diváci se nedočkali branky ani ve druhé půlce

V druhém poločase pokračoval boj mezi nakopávaným a techničtějším fotbalem, stále nerozhodně. Domácí hrozili více po pravé straně. S ubíhajícím časem se hra přitvrdila a vyostřila se v 54. minutě, kdy hostující záložník v souboji upadl a hráč domácích ho přiklekl. To neunesl hostující D. Kolouch a za odstrčení inkasoval žlutou kartu za nesportovní chování. O chvíli později, v 61. minutě, bylo ještě hůře, když si na vápně měřínský L. Vokurka popovedl míč na střelu a domácí ho zastavili tvrdším zákrokem bez možnosti hrát balón. Vznikla skrumáž, kdy došlo k tlačení hlavou na hlavu, pošťuchování, tlačení a pohlazení po tváři. Ostrou výměnu názorů utnul zkušený sudí Teplý a žlutou kartu inkasoval L. Piskač. Hra měla stále stejný spád bez větších šancí a když 2 minuty před koncem základní hrací doby selhal v samostatném úniku měřínský S. Vlach, kdy z pravé strany trefil pouze boční síť, ukončil sudí utkání za stavu 0:0.



Ohlasy k zápasu


Jiskra Vír
Petr Šenkýř: Konečně se nám podařilo udržet čisté konto.Opět jsme nastoupili v oslabené sestavě.První poločas se hrála vyrovnaná partie .Šancí si hráči moc nevytvořili. Druhá půle probíhala ve stejném stylu.Obě mužstva si vytvořila několik brankových příležitostí, ale branka nepadla.A tak remíza je spravedlivým výsledkem.

TJ Jiskra Měřín B
Petr Kolouch: Minulý týden nás bylo 18, dnes pouze 11. Z toho 3 hráči nastoupili v sobotu za naše Céčko. Děkuji 3 ochotným dorostencům, že s námi odjeli hned po ukončení jejich zápasu a měli jsme možnost střídání .V utkání jsme byli o píď silnější na míči, ale kombinaci jsme si většinou vlastními chybami a horším pohybem kazili jak přechod, tak předfinální fázi. Vyloženě gólových šancí bylo málo a na kopačce jsme je měli asi jen my. Vírů v druhém poločase vždy chybělo několik metrů k tomu, aby byli před naší brankou sami, takto jim šanci utnul výběhem z branky Sysel. Utkání bylo v polovině druhého poločasu dost vyhrocené a situace se uklidnila hlavně díky zkušenostem sudího. Nicméné si myslím, že červená karta padnout měla. Emoce okamžitě po ukončení utkání opadly a po zápase jsme si v klidu s domácími poklábosili. Je mi líto, že jsme neukořistili všechny body, nicméně bod z venku a vzhledem k průběhu utkání je spravedlivý a cenný.



Sestavy


Jiskra Vír
M. Havel [9.0] - V. Oliva [-] (33. M. Exl [-] ) , T. Piskač [10.0] , J. Kluj [-] , V. Oliva [-] (84. M. Matuška [-] ) - J. Smolík [-] , O. Rychlý [-] (33. T. Sedler [-] ) , J. Coural [-] - F. Kintr [-] , L. Piskač [-] (63. R. Bukáček [-] ) - T. Deiss [-] (88. M. Krejčí [-] )

TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - Š. Král [-] , L. Pololáník [-] , J. Zelinka [-] (86. P. Bartušek [-] ) , S. Vlach [-] - P. Kolouch [-] , J. Necid [-] , L. Vokurka [-] , J. Sysel [-] , D. Kolouch [-] (66. J. Kolouch [-] ) - J. Krčál [-] (76. D. Vokurka [-] ) -

ŽK: 61. L. Piskač , 75. J. Smolík - 54. D. Kolouch .
Hráči zápasu: M. Havel - P. Sysel .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TEPLÝ Radek - BĚLEHRAD Jakub (N), PEŠEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
22. 4. 2019 14:47
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: David Starý
Tip experta: remíza

Nikdy bych neřekl že může bez 4 lidí takto klesnout výkonnost jako u Víru. Rezerva Měřína je nevyzpytatelný soupeř ale věřím že si Příští minimálně jeden bod doma nechají.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů