Polnička si vyšlápla na druhý Věchnov


Branky


21. I. Mittermayer , 72. J. Kohout , 79. F. Kotík (p.)
27

Polnička si připsala po překvapivé výhře tři body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polnička šla do jednobrankového vedení

Za krásne Velikonoční Nedělě dorazil do Polničky na výborně připravený pažit tým z Věchnova. Věchnov, který se nacházel ve vrchních pozicích tabulky konkrétně na druhém místě, ještě v jarní části neprohrál a tak si tuto statistiku chtěl zachovat i po zápase v Polničce ovšem težce narazil. Polnička vstupovala do utkáni v roli jasného outsidera to bylo znát v prvních pár minutách, kdy hosté vlitli na svého soupeře a spalili několik dobrých příležitostí. Od 15.minuty už se začala hra poměrně vyrovnávat a domáci sokol se zažal tlačit do zakončení, když po levé straně Průža obešel dva hráče a naservíroval míč na volného Smejkala před prázdnou bránu tam ale jeho střelu dokázal vytěsnit obránce. Ve 21.minutě už se Polnička radovala z první branky po nenápadné akci Mittrmayera, který se dostal sám za obranu potáhl balon a nekompromisně zavěsil k tyči poté se mohl radoval se svými spoluhráči a fanoušky 1:0. Po této brance se ale domací, jakoby zatahli a zbytek poločasu jen branili. Ve 42.minutě po nepovedeném rohu Polničky se do brejku dostal hráč Věchnova a šel sám na brankáře jeho střelu vyrazil Chyba na tyč a tak se šlo do kabin za stavu 1:0.

Kohout s Kotíkem pojistili tři body

Druhý poločas začal podobně jako, když končil ten první hráči Věchnova se vrhli na svého soupeře byla to šance za šancí ale dnes jim nevychazélo vůbec zakončení. Když už to vypadalo že hosté srovnají zakročil dnes výborně chytající Karius Chyba. Nevyužité šance mohli hosty mrzet, protože v 72.minutě po krasné přihrávce Kotíka za obranu šel Kohout sám na branku a inspiroval se Mittermayerovým zakončením a opět padla branka přesně tyči 2:0. Hosté ale nic nevzdávali a pokračovali dál v tlaku jenže vždy chybělo lepší zakončení. V 75.minutě už ale mohlo být sníženo hosté si dnes ale střeleckou nedovezli nikým nehlídaný útočník, který se zjevil sam před brankou vyslal svoji střelu ale ta skončila přesně v náruči domáciho brankáře. Nutno říct že Karius stál na správném místě ve správnou chvíli. Když běžela 75.minuta přišla další rána pro Věchnov v podobě obdržené branky. Domácí Kotík sebrál zbytek sil a vytvořil tlak na obránce, kterému poté sebral balon a po rohové čáře postupoval k brance ale ze zadu byl podražený nedovoleným způsem a tak sudí Pohanka nařídíl pokutový kop ke ktrému se postavil sam faulováný Kotík a s přehledem se prosadil 3:0. Utkání se spíše už jen dohrávalo a tak Polnička uštědřila Věchnovu první jarní prohru.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Polnička
Radim Synek: Jak říká náš penaltový specialistá Fanda Kotík v téhle souteži může porazit, každý každého a my jsme to ukázali. Po nepovedeném utkání ve Strážku sem udělal pár změn v sestavě a vyplatilo se to navíc se nám vrátili dva hráči jeden po zranění a druhý po odpykávání trestu. Musím pochvalit celý svůj tým za to jak přistoupil k zápasu na to jak tu nekteří nejmenovaní od středy v kuse požívali alkohol nebylo to kupodivu ani znát. (smích) Nejlepší na hřišti byl Mittermayer asi jeho životní zápas snad mu to půjde takhle dál.Sem opravdu neskutečně rád že jsme to zvladli je to fantazie porazit vynikající Věchnov, který na jaře ještě neprohrál možná nebyl uplně kompletní ale na to se historie neptá. Pro mě tahle výhra má cenu zlata možna to beru jako kdybychom vyhrali Nagano.(smích)Kéž by jsme takhle pokračovali dále a vyhrali příští kolo konečně venku a to v Pohledci. Ještě bych chtěl pochválit rozhodčího Pohanku pískal opravdu parádně mohl by nás pískat častěji k tomu mu napomohl vynikajícím výkonem na čáře náš bývalí hráč Tomáš Jůn díky Tome.(smích)Na konec se připojím k trenerovi Jimramova, který si po hodnocení zápasu rýpnul do Sparťanů u nás jich máme taky spoustu tak kluci tam v Karvinéé. Fotbalu zdar a vesnickemu zvlášť.

TJ Věchnov
David Starý: Dnes se nám nedařilo a soupeř toho využil k zisku tří bodů.



Počet diváků: 96. Rozhodčí: POHANKA Václav - JUN Tomáš (N), SMOLÍK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
22. 4. 2019 11:18
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: David Starý
Tip experta: výhra hostů

Tady nemůžu jinak, než věřit vlastním spoluhráčům byť jsem si vědom toho že to proti Polničce nebude jednoduché. I když máme velkou marodku a hraje vše co má ruce a nohy tak jak poslední tři roky:-) tak díky pohodě a klidu v týmu to ubojujeme a u Pekyho ho to zapijeme.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

16. 4. 2019 12:08
Tip:výhra domácích
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů