R. Henzl 48.
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 16:00

19.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Bohdalově se body dělily


Branky


48. R. Henzl - 76. P. Šimek
25

Poslední Bohdalov si připsal v zápase proti favorizovanému Březí bod do tabulky III. třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branka nepadla

Hosté byli v prvním poločase jasně lepší, přes nedůraznou obranu se dostali do mnoha jasných šancí, ale neproměnili je. Domácí zahrozili pouze hlavičkou Vytlačila, která však mířila vedle.

Na každé straně padla ve druhé půli branka

Ve druhém poločase domácí zlepšili hru a po střele z velkého vápna šli do vedení. Byla to však jejich jediná šance. Poté opět začali tlačil hosté a po závaru po rohovém kopu nekompromisní střelou vyrovnali. V poslední minutě měl rozhodnutí na kopačce Dostál, ale jeho nájezd golman vyrazil. Domácí tak vybojovali bod, hosté se svou neschopností vstřelit branky připravili o tři.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov B
Roman Velín: V prvním poločase to byla z naší strany klasická nezodpovědná hra, snadné ztráty míče a nedostupování v osobních soubojích. Zachytal jsem si dobře, ale tolik šancí nemůžeme doma soupeři dopřávat. Ve druhé půli to bylo od nás lepší, ale naopak mít doma 2 šance za zápas je málo. Na víc než bod to nebylo.

TJ Březí-Březské
Petr Lysoněk: Už se stává pomalu pravidlem, že nejsme schopni na hřišti Bohdalova neprohrávat. To se stalo i tuto Bílou sobotu. Takže jsme křečovitě dotahovali a i když jsme měli převahu (a to i první půlku), dlouho se nám nedařilo vsítit. Ještě, že štěstěna často líbá Šimiho. A ten se ve skrumáži trefil. Je taky záhadou, jak je možné, že tým s takovou produktivitou se krčí na dně tabulky. Někdo řekl, že ta remíza je horší než prohra. Asi jen z nedostatku fantazie. Víme co je špatně a jak to napravit, jen to musíme dostat z hlav na hřiště. Sportu zdar a vesnickému fotbalu zvlášť!



Sestavy


Sokol Bohdalov B
R. Velín [-] - B. Křesťan [-] , L. Novotný [-] , D. Skála [-] (89. L. Doležal [-] ) , V. Pokorný [-] - M. Krčál [-] (72. F. Řepa [-] ) , P. Fabík [-] (67. J. Švoma [-] ) , P. Neuman [-] (46. V. Novák [-] ) , P. Jaroš [-] (82. A. Panák [-] ) - J. Vytlačil [-] , R. Henzl [-] -

TJ Březí-Březské
D. Urbánek [-] - J. Chlup [-] , J. Jobánek [-] (76. V. Klíma [-] ) , J. Gruber [-] , P. Šimek [-] , P. Jelínek [-] - T. Habán [-] (56. Z. Vala [-] ) , M. Holánek [-] - D. Dostál [-] , M. Sysel [-] , J. Jelínek [-]

ŽK: 24. D. Skála , 36. B. Křesťan - 53. J. Chlup , 85. J. Gruber .
Hráči zápasu: R. Henzl - P. Šimek .
Počet diváků: 118. Rozhodčí: MYŠKA Roman - ROSECKÝ Filip (N), PROKEŠ Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: David Starý
Tip experta: výhra hostů

Třetí béčko hraje doma a já opět věřím hostům. My jsme nad Bohdalovem šťastně vyhráli, protože se trápili v koncovce. Březí má ve svém kádru střelce Dostála a ten rozšíří svou sbírku gólů.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

16. 4. 2019 12:05
Tip:výhra hostů
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů