3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 16:00

19.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radostín udolal Pohledec po přestávce


Branky


25

Radostínské béčko pokračuje v dobrých jarních výkonech a tentokrát již zvítězilo v domácím prostředí proti Pohledci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branka nepadla

Za až téměř letního počasí dojel do Radostína Pohledec. Pro domácí neoblíbený soupeř. Předzápasové obavy se potvrdily. Hra byla velmi tvrdá, plná soubojů. Je asi škoda že rozhodčí neudržel zápas na uzdě jelikož oba týmy mají své kádry plné dobrých fotbalistů.

V první půli oba týmy hrozily spíše ze standartek a boj se odehrával ve středu hřiště. Kde měli hosté výraznou výškovou a váhovou převahu, proto byli více na balonu hosté. 

Domácí po přestávce třikrát skórovali

V druhé půli domácí poprvé vystřídali, lehce protočili hráče na pozicích a přineslo to ovoce, dorostenec Bradáč ukázkově vykoupal hostující obranu u rohového praporku a naservíroval právě na hřiště příchozímu Tomanovi, který placírkou umístil. Druhý gól padl po dlouhém autu Gregara, který prodloužil Císař a další střídající hráč Koudela ukázal svoji sílu a hlad po gólu a nekompromisně přetlačil obránce a skóroval podruhé.  Hosté chtěli se zápasem něco ještě udělat, snažili se tlačili se dopředu, jejich standarky byly velmi nebezpečné, střely z dálky taktéž ale veškerou jejich snahu utnul Bártek, který neunesl tíhu okamžiku a tvrdší hru, a taktický faul domácího hráče, který byl potrestán ŽK, a uštědřil mu ještě jeden trest, a to takový že ho doslova kopl do zad. Následovala ČK a klidnější dohrání zápasu pro domácí. Ovšem vše se mohlo zkomplikovat, naštěstí na jaře se radostínští mohou spolehnout na brankáře, Hošek vytáhl střelu do šibenice. A tak mohl Koudela potáhnout balón po lajně a výborným pasem uvolnit Císaře, který ve vápně položil obránce a nekompromisně k tyči uzavřel skóre zápasu na 3:0.


Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Miroslav Láznička: Kluci velmi dobře zvládli tento zápas takticky. Výborná defenzíva nedovolovala hostům moc tvořit a v druhé půli se ukázalo, že na jaře umíme být trpělivý, a šance a góly přijdou.

TJ Pohledec
Petr Skalník: Domácí dnes brali zasloužené tři body.



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
R. Hošek [-] - D. Invald [-] , D. Staněk [-] , M. Špaček [-] (46. D. Toman [-] ) , M. Gregar [-] , O. Bradáč [-] (60. M. Zmeškal [-] ) , P. Císař [-] , D. Krča [-] (65. J. Koudela [-] ) , P. Večeřa [-] (56. T. Staněk [-] ) , M. Šimek [-] (75. M. Šimek [-] ) , A. Kališ [-]

TJ Pohledec
M. Hájek [-] - O. Follprecht [-] , D. Bártek [-] , J. Starý [-] , M. Fajmon [-] (65. L. Rubín [-] ) , P. Skalník [-] , F. Karmazín [-] (61. L. Muller [-] ) , L. Novotný [-] , V. Šaroun [-] (46. M. Skalník [-] ) , J. Pustina [-] , L. Jambor [-]

ŽK: 72. M. Šimek . ČK: 72. D. Bártek .
Hráči zápasu: D. Staněk , A. Kališ , P. Císař .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - DVOŘÁK Miloš, PTÁČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: David Starý
Tip experta: výhra hostů

Myslím si, že Pohledec to nebude mít jednoduché, protože Radostín po třech zápasech odehraných venku se bude chtít před svými fans ukázat a získat body. I tak parta okolo brankáře Hájka zvítězí.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

16. 4. 2019 12:04
Tip:výhra hostů
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza