Strážek vydřel záchranářské body


Branky


33

Důležitou výhru celků z konce tabulky si připsal Strážek nad Polničkou

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dvakrát skórovali

Po velmi chladném víkendu, kdy ještě v Neděli ráno připomínalo počasí spíše Leden se nakonec udělalo docela hezké fotbalové počasí. Hostující Polnička zajížděla do předposledního Strážku a chtěla navázat na 3 body z minulého kola. Utkání žačalo jednoznačně ve prospěch domácího týmu a ve 12.minutě po špatně odmávaném ofsajdu Polničky přišel dlouhý nákop z domací poloviny, který přeletěl přes hostující obranu, kde si míč našel Cimbalník a vstřelil první branku 1:0. Polnička si nevytvořila vůbec nic a tak v 19.minutě se mohl Strážek radovat z druhé branky, když se po chybě Polničky na polovině hřišti dokázal prosadit Melichar 2:0 a za tohoto stavu se šlo do kabin.

 

Polnička jen snížila stav zápasu

Hostům z Polničky už se podařilo jen snížít po akci vedené po lajnové čaře Mittermayerem, když vykoupal tři hráče domacích a poslal centr na vápno, kde si na míč naběhl Jirásek a ze vzduchu se v 60.minutě trefil presně k tyči 2:1. Polničský sokol tato branka nakopla a poté po prvé v zápase převzala oteže spoustu šancí na vyrovnaní ale zahodila a tak odjela ze Strážku s nulou.



Ohlasy k zápasu


TJ Strážek
Josef Cimbálník:

TJ Sokol Polnička
Radim Synek: Hodnocení bude velice krátke, protože kdybych se rozepsal byli by tu i nehezké slova.....Ono není ani co hodnotit náš výkon byl až trapný a tím to se omlouvám těm 15 našim fanouškům, kteří nás přijeli podpořit. Rozdělil bych to na dvě časti to co jsme hráli prvních 35.minut to od nás nemělo s fotbalem nic společného totalně bez nasazení!!!! V kabině jsme si něco řekli a do druhého poločasu jsme už nastoupili jinak a bylo to znát ovoce to přineslo v 60.minute, kdy jsme dali kontaktní branku nakonec jsme mohli i vyrovnat ale to zakončení......sportovně musím uznat že za prvni poločas jsme si body nezasloužili. Teď nás doma čeká těžký Věchnov ale kdo pro nás těžky není (smích)doufám že si všichni sáhnou do svědomí a začnou konečně hrabat není už na co čekat soutěž je strašně vyrovnaná. Na příští zápas chystám velké změny v sestavě, aby si ti co hrají pravidelně nemysleli že mají základ jistý. Fotbalu zdar a vesnickému zvlášť.



Počet diváků: 45. Rozhodčí: ŽILKA Jan - LAHODNÝ František (N), MORAVEC Vítězslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 4. 2019 11:26
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Petr Procházka

Expert: Jiří Kasal
Tip experta: remíza

Záchranářský duel kde se bude hrát o šest bodů, hosté mají po podzimním posílení kvalitní tým ale ve Strážku se hraje špatně tudíž to vidím na plichtu 1:1

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

8. 4. 2019 15:07
Tip:výhra hostů