4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 12:30

18.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Měřína rozhodlo po přestávce


Branky


32

Béčko Měřína konešně na jaře zabralo a vysoko porazilo Velkou Losenici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí jednou skórovali

Z důvodu revitalizace hlavní hrací plochy se v Měříně odehrálo utkání 18. kola III. třídy žďárského okresu mezi domácí rezervou a Velkou Losenicí na vedlejším hřišti. Oba celky se snažili o konstruktivní hru, ale z důvodu těžšího povrchu kombinace často vázla. Již ve 20. minutě musel z důvodu zranění odstoupit hostující Králíček. Volnějšího středu využil ve 22. minutě P. Kolouch a poslal vysoký křižný balón na malé vápno, který si našel domácí Necid a placírkou na vzdálenější tyč překonal Kasala. Více ze hry měl v tuto chvíli domácí tým a často se tlačil do zakončení. V 38. musel nuceně vystřídat domácí Palík, když si v souboji poranil kotník. O chvíli později postavili Loseničtí živou hráz, 4 hráči dokázali na brankové zabránit několika pokusům Krčála a Necida. Kasal vychytal i Markovo chytré zakončení, když při přímém volném kopu prostřelil zeď.

Druhý poločas ovládl Měřín

Druhý poločas začali domácí ideálně, kdy si na středu navedl míč Vokurka a tvrdou střelou propálil Kasala, který u této branky neměl čisté svědomí. Hra se postupně vyrovnala, se střídáním hostujícího Pátka, který domácím dělal při dlouhých nákopech velké problémy. Z jedné šance Pátek loboval vybíhajícího Sysla kousek nad. Domácí brankář Sysel se musel blýsknout i dvěma pěknými zákroky, kdy jednu střelu vyrážel a druhou při skoku chytil, tím podržel své spoluhráče a ti se mu odměnili dalším gólem. V 63. minutě se do vápna, po rychlé kombinaci s Bendou, dostal Robotka. Jeho střelu nešťatně vychýlil obránce a míč proskotačil až za záda ležícího Kasala. Hosté pak zjednodušili hru a začali více míče nakopávat, což dělalo Měřínu problémy. Nicméně důrazem bezprostředně před a v šestnáctce dokázali blokovat šance Losenických, ostatní pokusy se mezi tyče nevešly. A tak mohl v 88. minutě zpečetil střídající Zelinka první výhru Měřína,  míč mu z pravé strany přistrčil taktéž střídající Stoklasa. Zelinka se pak před prázdnou bránou z malého vápna nemýlil.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
Petr Kolouch: Jsem rád, že i na malém hřišti, které nám vždy dělá problémy, jsme dokázali kombinovat v dostatečné kvalitě. Výborný výkon předvedli navrátilci po zranění Sýkora (půl roku) a Necid. Všichni střídající hráči byli platní, a tak to má být! Pro nás důležité vítězství, na které musíme navázat i příští týden.

TJ Velká Losenice
Miloš Němec: Bohužel musím napsat, že z naší strany to bylo totální fiasko. Není koho a ani co chválit. Doufám, že tahle facka kluky probere a začnou hrát zase pořádný fotbal, protože vím, že ho hrát umějí, když ovšem chtějí.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - Š. Král [-] , L. Pololáník [-] , J. Budín [-] , V. Palík [-] (35. S. Vlach [-] ) - P. Kolouch [-] (83. J. Zelinka [-] ) , J. Necid [-] (46. M. Benda [-] ) , L. Vokurka [-] , M. Sýkora [-] (86. O. Stoklasa [-] ) , J. Marek [-] - J. Krčál [-] (58. D. Robotka [-] )

TJ Velká Losenice
J. Kasal [-] - T. Neubauer [-] , P. Mach [-] , P. Neubauer [-] , J. Augustin [-] (65. M. Hrouda [-] ) - D. Králíček [-] (20. M. Fišar [-] ) , R. Kasal [-] , J. Grodl [-] (46. O. Wasserbauer [-] ) , D. Baránek [-] (65. F. Mach [-] ) - P. Kamarád [-] , O. Augustin [-] (52. R. Pátek [-] )

ŽK: 55. J. Augustin .
Hráči zápasu: L. Vokurka .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: TEPLÝ Radek - HLADÍK Jiří, PALÍK Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Jiří Kasal
Tip experta: remíza

Slušelo by se tipovat na nás a asi si to od spoluhráčů vyžeru, ale pokud vím Měřínské áčko hraje v sobotu a je možné že domácí se na nás posílí o pár borců z vyšší soutěže a nás čeká zřejmě náročné slavení narozenin z čehož mi vychází remíza, kterou by jsme asi brali)smích) 2:2

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů