Polnička otočila zápas s rezervou Měřína!


Branky


31

Polnička si připsala důležité body o záchranu, když zdolala nepříjemný Měřín B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Měřín vedl o branku

Za pěkného nedělního odpoledne se hrál třetí zápas jarní části v Polničce, kam dorazila rezerva Měřínského B. Polnička se na svého soupeře doslova vrhla, ve 2.minutě promáchl balon, před prázdnou bránou domácí Klement a o chvilku později se do šance prokličkoval Průža. Nevyužité šance ale domácí mrzeli ve 4.minutě, kdy se Měřín dostal poprvé za půlku se z nenápadné akce prosadil Měřínský Benda 1:0. Polnička i přes inkasovanou branku pokračovala v aktivitě z úvodu utkání, ale buď se nedostala do zakončení špatnou nahrávkou nebo, když už to vypadalo na vstřelení vyrovnávající branky doplatila na svou impotenci v zakončení. A ve 27.minutě přišel trest v podobě druhé branky hostů, kteří využili chybu domáci obrany a Krčál poslal svůj tým do vedení 2:0. Z pohledu hostů to bylo v první půli vše, protože domácí Sokol to nevzdávál a vypracoval si spoustu přiležitostí, ale opět tomu chybělo přesnější zakončení, které se povedlo až z rohového kopu po centru Bulíčka si naskočil obránce Zachara a bodie jak se mu tady v Polničce říká zakončil hlavou nechytatelně do sítě 1:2. Mohlo byt ještě do poločasu vyrovnáno, ale Přůža, který obešel tři hráče se dostal až k brankáři, ale ten jeho první střelu vytěsnil a dorážka skončila jenom na tyči.

Polnička otočila zápas ve druhé půli

Ve druhém poločase přišel velký tlak domácích a s ním kýžené vyrovnání a dokonce i obrat. Do několika dobrých šancí se několikrat dostal velmi aktivní Průža, ale jeho zakončení bylo až mrzuté a vypadalo, že se snad dnes do té brány netrefí. V 60.minutě už se ale prosadil, když si na krásný centr Kotíka naběhl a hlavou vyrovnal na 2:2. O 2.minuty později, když bežela 62.minuta se jako přes kopírak trefil Klement, který dostal opět krásný balon od Kotíka přesně na hlavu a prvně jmenovaný se nemýlil 3:2. Hosté byli v tu chvili opařeni obratem a nevěděli si co s dobře útočnou hrou protivníků. Polnička byla k neudržení a po brilantním průniku Víšky, který prošel až do vápna se kopala penalta za podražení. K pokutovému kopu se postavil zkušený matador Kotík a nekompromisně zakončil k tyči a tak si v 69.minutě ke dvěma přihrávkám připsal i branku.V tu chvíli to vypadalo, že se bude utkání už jen dohrávat a domácí si už pohlídají dvoubrankové vedení, nakonec se ještě strachovali o výsledek. V 88.minutě se po dlouhém nákopu dostal za obranu hostující hráč a obránce Lojek, který snad od půlky doběhl ho srazíl k zemi a pískal se faul za nehož dostal Lojek žlutou kartu. Z trestného kopu Měřín snížil na 4:3 a bylo zaděláno na drama, ale vyrovnat už se mu nepovedlo. Polnička si ta připsala do tabulky velmi důležité body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Polnička
Radim Synek: Musím pochválit celý svůj mančaft za to co předvedl v druhé půlce myslím si, že jsme po dlouhé době hráli pěkný fotbal akorát jsme si to zbytečně zkomplikovali dvěma hloupými góly. Na začátku, kdyby jsme proměnili ty šance, které se prostě dávají nemuseli jsme se tak honit potom. Kdyby první půlka skončila 4:0 nemohl se nikdo divit, ale zase to bylo, alespoň pro fanoušky napínavé, ale já jsem měl teda nervy úplně v pr...... Určitě mi pár šedin na hlavě přibude(smích).Na konci jsme si to ještě nechali zbytečně zdramatizovat a jen zaplať pán bůh se to dokopalo, ale nesmí se nám to stávat. Jenom bych se opakoval zbytečné chyby vzadu a impotence v zakončení pořád ohraná písnička.V Neděli jedeme do Strážku a doufám, že k tomu přistoupíme zodpovědně a navážeme na 3 body. Fotbalu zdar a vesnickému zvlášť.

TJ Jiskra Měřín B
Petr Kolouch: Dnes nám vůbec nevycházela kombinace a domácí nás svou, pro mne opravdu nelíbivou, nakopávanou přehrávali oba poločasy. Držel nás hlavně výborný výkon Sysla v brance. Ale kdykoliv jsme dokázali kombinovat bez chyby, byli jsme nebezpeční, čemuž odpovídá i počet vstřelených branek. Na úzkém hřišti jsme se zbytečně uchylovali k nákopům, které k ničemu nevedli. Provést musíme něco s nasazením, protože s takovým přístupem spadneme do pralesa... Pan rozhodčí Žďánský nepíská špatně, ale některá rozhodnutí jsou opravdu sporná, viz 86. minuta, kdy měl být vyloučen domácí obránce, který zastavil našeho hráče zákrokem na obě nohy a bez možnosti hrát míč - pouze žlutá karta.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŽĎÁNSKÝ Zdeněk - JUN Tomáš (N), KOBLÍŽEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 4. 2019 13:05
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Radim Synek
Tip experta: výhra domácích

Z mého pohledu remízové utkání ale já samozřejmě doufám v naší výhru je to zápas o 6 bodů uvidíme s čim přijede Měřín, protože jim hraje v neděli i Ačko. Tipuji 2:0 a čisté konto pro Kariuse.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

2. 4. 2019 12:49
Tip:výhra domácích