Šlágr kola vyhrál Věchnov!


Branky


27

Věchnov rozhodl proti Osové Bítýšce ve druhém poločase, když dvakrát skóroval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Po dlouhém zimním spánku se opět přihlásila o slovo III. třída Žďarskeho okresu a s nim i boj o pricky nejvyšší. Druhé jarní kolo svedlo proti sobě vedoucí tým tabulky a to hostující Osovou Bitysku s aktuálně třetím týmem tabulky a to domácí Věchnov. V prvnim jarním kole si oba týmy připsali tři body za výhru. Bityska na zrekonstruovaném domácím hřišti jasně přehrála Stražek a to 4:0. To Věchnov měl los těžší, protože hubenou výhrou 1:0 v Doubravniku který byl po podzimu pátý prokázal že se v boji o pomyslnou bednu popáté.    Domácí po podzimu přivedli do kádru 3 nové borce a to Jakuba Smolíka, ktery si po vyzkoušení vyšších soutěží řekl že všude dobře ale doma je nejlépe. S ním přišel i Ondra Zonyga a na sklonku kariéry přišel rozdávat fotbalovou krásu a zkušeností Michal Bureš. Posledně jmenovaný se ovšem z důvodu zranění zápasu nezúčastnil jinak měl domácí coach Jirka Jedlička k dispozici 16 borců. Před slušnou diváckou návštěvou se hrál vyrovnaný a chvílemi i pohledný fotbal. První šanci měli hosté kdy domácí kapitán Radek Pivko namazal hostům do šance, jenže díky nepřesné finální přihrávce se k zakončení nedostali. První domácí šanci mohli diváci vidět v 22. Minutě kdy Zony vybídl k sólu Ondru Ostryze jenže jeho nepřesná střela neskončila úspěchem. Hosté se dostávali do šancí sporadicky. Buď je nepustila nepřesnost přihrávky, výborná domácí obrana v čele  s navratilcem Smolikem a nebo obě varianty dohromady. Jedina střela mezi tyče byla v 32. Minutě jenže s tou si nadvakrát poradil domácí brankář Starý. V 35. Minutě se se hra šním kolena musel odpajdat Vechovsky fotbalista roku 2018 Vojta Martínek a nahradil jej matador Petr Malý, ktery po krátkém pobytu na hřišti o sobě dal vědět střelou která dala brankáři hostů spoustu práce. 

Věchnov vstřelil dvě branky

V druhé půli byli domácí lepším týmem a po nádherně kopnute standartce Petrem Malým na kterou si skvěle naběhl Petr Kučera byli odměněni i prvnim gólem. Po té začali hosté šlapat na plyn a tlačili se do koncovky, ale bez efektu. Branku ne a ne trefit. V 70. Minutě bylo v táboře domácích taky ještě veseleji protože Zonyho přihrávka trefila hostujícího obránce do nohy a míč zapadl za bezmocného Hršela. Po té se hra vyrovnala a  šancí bylo jako šafránu.    Zápas skončil výhrou vechnovskych boys 2:0 a pokračují ve vítězné vlně. Doufám že i příští kolo bude pro Věchnov kolem vítězným  protože jedou do Bohdalova, kterému se v letošní sezóně moc nedaří. To Osova Bityska doma přivítá Pohledec. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Věchnov
David Starý: Velice vyrovnané utkání ve kterém byli na obou stranách k vidění pěkné fotbalové momenty. Pro mě hráč zápasu Kuba Smolik nedovolil hostům větší šanci a my jsme po krásném prvním a šťastném druhém gólu vyhráli a dál můžeme šlapat prvnim dvěma na paty. Chválím celý tým za předvedeny výkon a bojovnost kterou v zápasech jako je třeba tento ukazují.

SK Osová Bítýška
Jan Večeřa: Vyrovnané utkání plné důrazu a osobních soubojů. Šance přicházely na obou stranách. Rozhodující bylo kdo dá první branku. To se podařilo domácím po pěkně zahrané standartce. Naši snahu o vyrovnání pak zhatil nešťastný vlastní gól. Hráčům děkuji za bojovnost.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: DÍTĚ Radek - CHYTKA Zdeněk (N), POKORNÝ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
31. 3. 2019 20:36
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Sponzor, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Věchnov | Vysočina | Žďár nad Sázavou
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Petr Kolouch
Tip experta: výhra domácích

Osová Bítýška tento výjezd nezvládne a Věchnov se jí výhrou 2:1 v tabulce přiblíží na dostřel.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích