J. Krčál 54.
D. Robotka 68. (p.)
2:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:00

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji Béček předvedl Radostín neskutečný závěr


Branky


54. J. Krčál , 68. D. Robotka (p.) - 89. R. Hošek , 90. L. Oulehla
25

Rezerva Měřína uhrála druhý týden po sobě v domácím prostředí remízu 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branka nepadla

Po týdnu se opět vydařilo počasí a v Měříně rovněž došlo k souboji dvou rezerv. Tentokrát přivítali Měřínští sousedy v tabulce, Radostín. Od začátku měli domácí mírnou převahu a dostávali se do šancí. Hosté se na útočnou polovinu dostávali klasickým způsobem pro nižší okresní soutěže, a to nákopy. Největší šance domácích přišly ke konci poločasu, kdy na centr Koloucha z levé strany těsně nedosáhl Krčál, dalekonosná střela Krále minula branku a Pololáníka vychytal Homola.

 

Radostín vyrovnal v závěru

O poločase domácí vystřídali a Robotka jejich hru oživil. Měřín přitlačil hosty z Radostína na vlastní polovinu, ti odolávali 10 minut. Z levé strany našel Marek přesným centrem Krčála a ten do protipohybu brankáře trefil míč přesně k tyči. V 60. minutě se dostali hosté před pokutové území a vybojovali přímý volný kop, ten byl zakončen jen několik centimetrů nad břevno. O několik minut později vyslal šajtlí domácí Kolouch do vápna Marka, ten si chytře pohlídal míč a vytěžil penaltu. K té se postavil Robotka a střelou do pravé šibenice nedal Homolovi šanci. Domácí se dostali do pohody a stále tlačili hosty z Radostína na jejich polovině. V 75. minutě vyslal Pololáník střídajícího Coufala do samostatného úniku, ten lobem přes vybíhajícího brankáře chladnokrevně zakončil, celou akci stornoval zdvižený praporek pomezního rozhodčího.  Strhující závěr nikdo nečekal, domácí několikrát vynuceně střídali a toho hosté využili. Po sérii chyb přišel centr z pravé strany a nikým nehlídaný Hošek, bývalý hráč Měřína, poklidil míč pod břevno Syslovy branky. Měřín po rozehře okamžitě ztratil míč a jen čirou náhodou jej Zelinka odkopl tak přesně, že vyslal Marka do samostatného úniku, ten nikým neatakován nedokázal vstřelit gól, Homola vynikajícím zákrokem ukořistil míč, z ruky jej vykopl, domácí obrana nezareagovala a okamžitě z protiútoku obdržela během jedné minuty druhý gól z kopačky Oulehly, který míč procedil za Syslova záda.


Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
Petr Kolouch: Konec. Ten konec byl z naší strany tak odporný, že zničil 85 minutovou práci, kterou jsme se prezentovali. Nic nenase*e víc, než góly z laxnosti a ležérnosti. Soupeř se dostane ke třem zakončením a my dostaneme 2 góly. Výkon byl do 85. minuty velmi dobrý, kombinační hrou jsme soupeře přehrávali. Dvě kola, dva totožné zápasy i výsledky, 2x ztráta 2 bodů. Příští týden musíme naplno bodovat.

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Miroslav Láznička: Láznička Miroslav: V první půli Měřín výborně kombinoval avšak jeho hra byla kvalitní pouze po vápno, což jsme mohli využít tutovicí Zmeškala, ale bohužel. Druhý poločas Měřín zkvalitnil hru okolo vápna a bylo to znát, naštěstí zakončení nebylo přesné a dali pouze jednu branku. Druhou vstřelili ze sporné penalty, která spíše nebyla. Sled situací nás nakopl, otevřeli jsme hru a dostávali se i do zakončení, naši snahu podtrhl Homola, který vychytal v 90. minutě nájezd domácího hráče a ihned z brejku jsme vyrovnali na 2:2. Děkuji hráčům, že bez jakékoli pomoci A týmu jsme až neskutečně zvládli konec utkání.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - Š. Král [-] , V. Palík [-] , D. Hrůza [-] (85. V. Kuřátko [-] ) , J. Zelinka [-] - L. Kořínek [-] (46. D. Robotka [-] ) , J. Marek [-] , J. Budín [-] (80. M. Benda [-] ) , L. Pololáník [-] , J. Krčál [-] (74. J. Coufal [-] ) , P. Kolouch [-] (87. O. Stoklasa [-] ) -

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
D. Homola [-] - L. Oulehla [-] , R. Hošek [-] , M. Zmeškal [-] (63. M. Šimek [-] ) , D. Staněk [-] , P. Gregar [-] , J. Koudela [-] , M. Šimek [-] , P. Večeřa [-] (52. D. Invald [-] ) , T. Staněk [-] , A. Kališ [-]

Hráči zápasu: D. Robotka - L. Oulehla , D. Homola .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠUSTR František - DVOŘÁK Miloš, TEPLÝ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Petr Kolouch
Tip experta: výhra domácích

Klasický tip pro podpoření morálky...

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích