Vír zahájil jaro výhrou v Polničce


Branky


44. L. Viktorin (vl.) - 18. J. Rejda (p.) , 36. V. Skoumal
26

Vír potvrdil roli favorita a z Polničky veze všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vír vstřelil v první půli všechny branky

Na poměrně dobřě připravené hriště,které bylo ještě pred čtrnacti dni pod sněhem přijel do Polničky druhý tým tabulky. První poločas začal poněkud vlažně z obou stran důvod, byl jasný hrálo se první kolo jarní časti. Byli to přeci jen hosté, kteří se dostavali k nebezpečným šancím dlouhými nakopavanými balony. Po jednom z nich zavadil neštastně o paty hostujícího utočníka obránce a byl nařizený pokutový kop, ke kterému se v 18.minutě postavil Rejda a s touto nabídkou ke skorování nepohrdnul i když si brankář Chyba na tuto střelu sahnul bylo to 1:0 pro Vír. Polnička toho moc v první půli nevymyslela a tak to byli znovu hosté, kteří dokázali vstřelit z rohového kopu branku na centr si naskočil ve 36.minutě nikým nehlídaný Skoumal 2:0. Do kabin se přeci jenom šlo za stavu 1:2 z pohledu domacích, když si do vlastní sítě srazil střelu Bulíčka ve 44.minutě hráč hostů.

Druhý poločas branku nepřinesl

Do druhého poločasu nastoupila Polnička s jasným cílem a to minimalně srovnat stav na 2:2 bohužel i přes velký a snaživý tlak se to nepodařilo. Domací předstoper Zachara se dvakrát ocitl sám nikým nehlídaný před brankou hostí ale vždy chyběl malý kousek, aby se tento ostřílený hřáč dokázal prosadit. Polnička se tak musela sklonit svému soupeři a darovala jim všechny 3 body. O další se pokusí zabojovat příští Neděli, kde bude hrát derby s Hamerskými kladiváři na jejich hřišti.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Polnička
Radim Synek: Bylo to klasické první utkání po zimní přestávce, která býva vždycky dlouhá. Bylo to znát na hřišti hlavně v první půli. Jsme samoszřejmě velice zklamaní myslím si že ikdyž to bylo první utkání nepodali jsme špatný výkon určitě je spostu věcí na, kterých musíme pracovat, ale nás srážeji pořad jednoduché a školacké chyby. Jsme nedůrazní všude pozdě ....my máme výhodu vhazovat nebo kopat a nepochopitelně přijdeme hned o balon. Je velká škoda , že se nám nepodařilo vyrovnat za druhý poločas jsme si to určitě zasloužili. Jedna věc je že jsme nehrali v plné síle chyběli nám dva chlapi do zadu, kteří hrají stabilně, ale na to se nechci vymlouvat. Nezbýva nám nic než věřit že se zlepšíme a to hned příšti Neděli, kdy hrajeme DERBY v Hamrech bude to určitě Svátek ne jen pro samotné hráče ale i fanoušky tím chci pozvat všechy naše přiznivce, aby nás přijeli podpořit budeme vás potřebovat. Fotbalu zdar a vesnickému zvlašť.

Jiskra Vír
Petr Šenkýř: První zápas jsme zvládli lépe jak domácí .První poločas jsme měli více ze hry a zaslouženě jsme vstřelili dvě branky.Až v poslední minutě jsme dostali domácí do hry vlastním golem.Druhý poločas probíhal v průměrném tempu.Moc šancí na vstřelení branek nebilo a tak jsme si odvezli tři body zaslouženě.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: KLIMEŠ Jan - JUN Tomáš (N), TICHÝ Svatopluk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
26. 3. 2019 16:16
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra hostů

Polnička v závěru podzimu posílila, ale proti druhému Víru odejde poražena.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

19. 3. 2019 11:46
Výhra domácích

Tip: výhra hostů