Zábranský hattrickem rozhodl o třech bodech v Radostíně!


22

Souboj rezerv vyhrály v Radostíně hostující Hamry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Na né zcela ideálním terénu, ale za výborného počasí vyběhly posílené B týmy k prvnímu utkání.

Utkání bylo za začátku velmi opatrné, a plné chyb. První z nich po dvou faulech ihned po sobě proměnil nádherným přímým kopem okolo zdi Zábranský. Odpověd na sebe nenachala dlouho čekat, krásnou individuální akcí vyškolil obranu domácí Císař. Obešel obránce a tváři tvář golmanovi uklidil míč k tyči. Hamry byly na míči silnější a kvalitnější, z čehož plynula 1000% gólovka, ale Kolarik netrefil z malého vápna prázdnou branku. Radostín odpověděl úplně stejně, rychlou akcí po zemi se dostal za obranu Gregar, vyšachoval brankáře a předložil Císařovi balón před prázdnou branku, ten ovšem netrefil ani balón.

Zábranský nasměroval hattrickem hosty k výhře!

Do druhého poločasu domácí prostřídali a obraz hry se změnil. Ovšem jak to bývá u domácích zvykem, jakmile hrají na balónu a jsou lepším týmem prohrávají. To se potvrdilo v 66 minutě, rohový kop na zadní tyč byl vrácen do malého vápna kde svůj důraz a chuť po gólu ukázal znovu hostující Zábranský. Radostín se tlačil dopředu, ovšem nedokázal svůj tlak zužitkovat, naopak Hamry byly produktivní. V 80. minutě po ztrátě ve středu hřiště po pravém křídle utekl hostující záložník a předložil zcela nepokrytému Zábranskému balón a ten dokonal hattrick. Zmar domácích dokonal v 83.minutě Ochrana, jenž si po přímém kopu vstřelil výstavní vlastňák.


Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Miroslav Láznička: Dnes zvítězil tým, který byl kvalitnější a rozhodně soudržnější. Předvedl kvalitu v zakončení a zaslouženě vyhrál, ikdyž výsledek je pro nás dosti krutý.

FC Hamry nad Sázavou B
Jiří Kolarik: Vzhledem k terénu, to nebyl pohledný fotbal z obou stran. V první půlce jsme se tlačili více za gólem, bohužel se nepodařilo proměnit 100% šance, mohlo být po zápase. Druhý poločas se hra více vyrovnala, naštěstí náš tým byl efektivnější v koncovce a to rozhodlo. Důležitý vstup do začátku sezóny. Doufám, že to potvrdíme i v dalším utkání.



Počet diváků: 78. Rozhodčí: ŽILKA Jan - GREGAR Daniel, GREGAR Vítězslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
24. 3. 2019 10:22
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Další souboj rezerv tentokrát skončí nerozhodně 2:2.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích