Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

15.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalovské béčko vydolovalo ve druhé půli bod!


21

Poslední Bohdalov uhrál v Měříně bod, když vyrovnal krátce před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli o branku

Za nádherného počasí se v Měříně rozběhla jarní část sezóny III. třídy. Už v 4. minutě se domácí dostali do dobré šance, tu neproměnili. Hned v úvodu utkání si natrhl stehenní sval Necid a měřínští museli už v 7. minutě střídat. Hosté se dostávali na dostřel z centrovaných balónů za obranu, ale bez větší příležitosti. Domácí byli o poznání nebezpečnější, občas ne příliš přesvědčivou kombinací se dostávali na dostřel Velínovy branky. Po jedné z akcí hostující brankář vyrazil míč na penaltu a Kolouchův lob na brankové čáře odhlavičkoval stoper hostí Novotný. V 27. minutě se na kraji vápna Pololáník uvolnil zasekávačkou pod nohou, v dalším postupu mu zabránil nedovolený zákrok, a tak se pískala penalta. Tu sám faulovaný proměnil a domácí šli ve 27. minutě do vedení. O 4 minuty později z levé strany postupoval Krčál a jeho přízemní střelu Pololáník sporně usměrnil k vzdálenější tyči a zvýšil na 2:0. I u třetího gólu byl Pololáník, před vlastním vápnem nedostoupil hráče hostí a ve skluzu jej nedovoleně zastavil. K přímému volnému kopu se postavil Wasserbauer a nádhernou střelou přes zeď snížil na 2:1. Domácí následně nedali hostům prostor na rozehrání a tlačili se vpřed.

Švoma zajistil hostům bod

V druhé půli byli znovu aktivnějším mužstvem domácí, nicméně ze série rohů, přímých volných kopů a dalších ložených nedokázali vytěžit nic. A tak se v 76. minutě mohli radovat hosté, po rohu došlo k závaru před domácí brankou a pomocí několika odrazů dostal důrazný Švoma kýžený gól pro Bohdalov. Domácí se na výraznější tlak nezmohli a své šance nevyužili.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
Petr Kolouch: Je mi líto, že neproměňujeme šance, kdyby to bylo po prvním poločase 7:1, nikdo by se nemohl divit a mohli jsme protočit v klidu sestavu. My šance pálíme a pak se vlastními chybami připravíme o 2 body. Kombinace dnes vázla, byla oproti optimálnímu stavu velmi pomalá. Je mi líto zranění Necida, které ho vyřadí minimálně na 3 týdny. Výkon nicméně ukázal, určitý progres. A odmítám tvrzení, že se Pololáník přiznal ke gólu z ofsajdu (smích).

Sokol Bohdalov B
Roman Velín: Na zápas jsme dorazili v 11- ti hráčích a jako outsider. Ze začátku utkání jsme však měli dobré šance, ale nedali jsme. Domácí velké šance měli také a do vedení šli po zbytečné penaltě a následně přidali další branku z ofsajdu, ke kterému se za pár minut přiznal rozhodčímu i střelec branky, na korekci však již bylo pozdě, VAR opět selhal. Do poločasu se nám podařilo snížit krásným gólem z přímého kopu. Ve druhém poločase se již projevila tréninková absence většiny hráčů v zimní přípravě a soupeř začal mít jasně navrch. Jeho velké šance jsme se štěstím přežili a čtvrt hodiny před koncem z ojedinělé šance po rohovém kopu a závaru vyrovnal důrazný Švoma. Před hráči smekám, zápas odbojovali a byla tam i docela fotbalovost. Nic nového, fotbal hrát umíme, ale dobrý výsledek nás stojí mnoho sil a bez tréninku je to těžké. Navíc by se hodilo mít na střídačce nějaké hráče, v 11- ti lidech se dá bodovat, ale to se nepovede vždy, takové štěstí se moc neopakuje. O mnoho víc nás však není a budeme se s tím potýkat celé jaro, ale snad to příště bude zase o něco lepší.



Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - J. Zelinka [-] , D. Hrůza [-] , S. Vlach [-] , Š. Král [-] - J. Budín [-] , J. Necid [-] (7. J. Marek [-] ) , L. Pololáník [-] , J. Krčál [-] (74. L. Kořínek [-] ) , P. Kolouch [-] - J. Vokoun [-] -

Sokol Bohdalov B
R. Velín [-] - L. Novotný [-] , D. Skála [-] , J. Wasserbauer [-] , L. Doležal [-] - F. Řepa [-] , V. Švoma [-] , J. Švoma [-] , J. Vytlačil [-] - A. Panák [-] , L. Krčál [-] -

ŽK: 34. J. Krčál , 37. L. Pololáník , 88. S. Vlach , 89. D. Hrůza , 90. L. Kořínek - 27. L. Novotný , 31. A. Panák , 34. D. Skála , 64. F. Řepa .
Hráči zápasu: S. Vlach - J. Wasserbauer , R. Velín .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - ROBOTKA David (N), BAČÁK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Souboj béček dopadne lépe pro domácí, kteří porazí poslední tým tabulky 3:1.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích