Svratka nasázela Křoví deset branek


36

V zápase, kde hraje Křoví se nikdo nenudí. Minulé kolo Křoví nadělilo deset branek Ujčovu, tentokrát schytalo stejný počet od Svratky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bylo rozhodnuto

Ve 24. kole hostili fotbalisté Svratky na domácí půdě TJ Sokol Křoví. Na po vydatných deštích velmi kvalitní hřišti se utkali dva týmy, kteří jsou silní směrem dopředu a i z toho pohledu se dal očekávat duel s množstvím branek a šancí.

Domácí se hned z kraje utkání dostali do vedení, když kanonýr Štěpánek dostal ve vápně až příliš mnoho prostoru k zakončení. Následně hosté nevyužili několik nadějných náznaků a domácí je bez milosti potrestali. Ve 20. minutě po centru Pecha se prosazuje hlavou opět Štěpánek a o minutu později se prosazuje Kharchenko. Další zajímavá situace nastala v minutě 26. když byl nejprve po faulu na brankáře vyloučen hostující Koudelka, aby následně po konzultaci s pomezním a přímluvě faulovaného dostal kartu nakonec žlutou. Ten stejný hráč však o pár minut později dohrál rozehrávajícího stopera a tentokrát se předčasné sprše již nevyhnul. Toto vyloučení hosty rozhněvalo a sudí Šula následně ukázal ještě červenou kartu za protesty Němcovi. Dvojnásobnou výhodu domácí do konce poločasu využili ještě 3x, když nejprve dokončil hattrick Štěpánek, následně se prosadil Tomáš Vítek a poločasový půltucet dokončil tečovanou střelou Lédl. Výsledek mohl být pro hosty ještě horší, nicméně brankář Karmazín se překonával a s obdrženými góly opravdu nic dělat nemohl. 

Diváci viděli další množství branek

Druhý poločas se vyvíjel v podobném duchu, domácí měli míč na kopačkách, nicméně jejich hra a přístup za tohoto stavu již nebyl takový, jaký by měl být. Hosté se první snižující branky dočkali v minutě 52., když nedůsledně bráněn Hodžič se prosadil akcí středem hřiště. Poté to však byli opět domácí, kteří rozvlňovali síť. Dvě branky přidal Štěpánek, druhou branku zaznamenal Vítek a premiérový gól za mužský svratecký tým zaznamenal Hobza. Na konečných 10:2 těsně před koncem snížil za hosty opět Hodžič. Domácí si tak připsali nejvyšší vítězství v sezoně a vzhledem k dalším zápasům se osamostatnili na druhé pozici. Hosté jsou osmí.    


Ohlasy k zápasu


SK Svratka
Vojtěch Šmahel: "Dnes budu stručný. Výsledek bereme, ale alespoň mě, to co se odehrávalo na hřišti zkazilo jinak hezkou sobotu. Každý, ať si to přebere jak chce.. " Ze zápisu o utkání: Němec Martin Červená karta během zápasu, Použití pohoršujících, urážlivých nebo ponižujících výroků nebo gest, Použití pohoršujících a urážlivých výroků- kritika R v přerušené hře slovy s hanlivými výrazy slovy to si děláš srandu tu šulíne šulínovatej. Koudelka Lukáš Červená karta během zápasu, Druhé napomenutí během utkání, 1ŽK NCH bezohledné kopnutí soupeře zepředu do nohy bez zranění soupeře v souboji o míč 2Ž=ČK NCH bezohledné kopnutí soupeře zezadu ve snaze získat míč při souboji o něj. Bez zranění protihráče. Vyloučený hráč bezprostředně opustil HP

TJ Sokol Křoví
Martin Šustáček:



Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šula Petr - HROMÁDKA Miroslav, ŽILKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
25. 5. 2019 22:13
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Vojtěch Šmahel
Tip experta: výhra domácích

V posledních duelech nám to tam celkem padá a doma jsme obecně silní. Pokud Křoví si doveze na nejdelší štreku aspoň trošku slušnou sestavu, můžeme čekat útočné utkání se spoustou šancí na obou stranách, podobně jako v podzimním duelu. 1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích