V Křoví byl viděn neuvěřitelný brankostroj


Branky


38

V zápase mezi Křovím a Ujčovem padlo těžko uvěřitelných 15 branek. Domácí nakonec nastříleli o pět gólů více a zvítězili 10:5. Milan Polonec vstřelil do sítě Ujčova šest branek!Adam Feifer se mu snažil zdatně sekundovat a připsal si čtyři trefy!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas padlo osm branek

Ve 23. kole se utkaly týmy Křoví a Ujčova a čekal se velký počet branek, který v zápasech Křoví vždy padá. Své šestigólové představení začal v 5. minutě Milan Polonec a otevřel střelnici - 1:0. V brankových dostizích se mu chtěl vyrovnat hostující Adam Feifer, který vyrovnal - 1:1. Hosté se dokonce ujali vedení ve 24. minutě, když je poslal do vedení Přemysl Ryba - 1:2. O dvě minuty později však domácí Logara vyrovnal a začínalo se od začátku - 2:2. V 39. minutě přidal svoji druhou branku Polonec a domácí vedli - 3:2. O dvě minuty později to byl také Feifer, který vstřelil také svoji druhou branku a bylo znovu vyrovnáno - 3:3. Za další dvě minuty již domácí opět vedli, když vstřelil branku Hodžič - 4:3. Poločas uzavřel o minutu později opět Polonec, který zkompletoval hattrick - 5:3.

Brankové hody pokračovaly i ve druhém poločase

Po změně stran to byl opět Polonec, který v 47. minutě zvýšil již na 6:3. Poté se dlouho hrálo bez vstřelené branky až se v 72. minutě trefil také Feifer, který si připsal také hattrick - 6:4. A v 75. minutě přidal stejný hráč i svoji čtvrtou branku - 6:5. Konec zápasu však patřil opět domácím, kteří opět vedli o dvě branky, když se trefil v 78. minutě znovu Polonec - 7:5. Poté během minuty navýšili skóre Maloň a Šustr a bylo definitivně rozhodnuto. Kýženou desítku uzavřel v 88. minutě svojí šestou brankou muž zápasu Milan Polonec - 10:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Křoví
Martin Šustáček: Utkání bohaté na góly jsme dovedli do zaslouženého vítězství.

SK Ujčov
Oskar Jančík: Diváci viděli 15 branek a tak si myslím, že se dobře pobavili. Obě mužstva zcela odflákla defenzivní činnosti a domácí, kteří působili přeci jen fotbalověji nakonec jasně zvítězili. My jsme vydrželi do nějaké 75. minuty,kdy byl stav 6:5. Naděje na lepší výsledek nám vzala chybějící fyzička a to rozhodlo. Áda Feifer dnes zaslouží absolutorium.



Sestavy


TJ Sokol Křoví
J. Prokeš [-] - D. Tauterman [-] , M. Kalina [-] , M. Polonec [-] , R. Roštinský [-] , J. Borák [-] , D. Hodzic [-] , L. Knotek [-] , P. Šustr [-] , V. Logara [-] , J. Ráboň [-] (77. . Maloň [-] )

SK Ujčov
F. Bureš [-] - O. Jančík [-] (80. J. Hlaváček [-] ) , P. Blecha [-] , J. Mareš [-] , A. Feifer [-] , P. Ryba [-] (35. L. Dvořáček [-] ) , J. Nedoma [-] , J. Sedler [-] , P. Mitáš [-] , J. Večeřa [-] , P. Mitáš [-]

ŽK: 87. R. Roštinský .
Hráči zápasu: M. Polonec - A. Feifer .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠUSTR František - DOLEŽAL Kristián, KVASNICA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
19. 5. 2019 19:27
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Dominik Bajer
Tip experta: výhra domácích

Ujčov venku ještě nezískal ani jeden bod a Křoví doma na jaře zatím neprohrálo a tak soudím, že Křoví si utkání s posledním týmem tabulky pohlídá a vyhraje velmi vysoko.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích