Dolní Rožínka překvapivě vyhrála v Křižanově


Branky


38

Dolní Rožínka překvapivě vyhrála v Křižanově, když domácím vstřelila tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čermák vstřelil dvě branky

Do Křižanova zavítala rozjetá Dolní Rožínka s vizitkou jednoho z nejúspěšnějších týmů jara. Rovněž domácí borci chtěli potěšit své příznivce navázáním na dobré výkony posledních týdnů, fanoušci se tedy dle papírových předpokladů mohli těšit na kvalitní fotbal.

 

Od úvodu zápasu se papírové předpoklady naplňovaly jen zčásti – hosté si život zbytečně nekomplikovali složitou mezihrou, většina akcí byla založená na nákopu do oblasti velkého čtverce domácích, tato jednoduchá strategie byla naprosto dostačující k tomu, aby domácí borce dostali do nesnází. Vývoj zápasu poměrně výrazně ovlivnila hned 8. minuta, kdy akci po levé straně zakončil s přehledem k tyči Čermák, který by byl v jasném ofsajdu, kdyby se domácí záložník Fendrych nezapomněl dobré 2 metry za obrannou linií svých spoluhráčů. Křižanovští na tento okamžik marně hledali odpověď po celou první půli. Jediným náznakem nebezpečné situace byla Petrova střela z první, která sice nebyla na první pohled nebezpečná, Bramborovi ovšem i tak nadělala starosti. Další možné náznaky domácích šancí “pro jistotu” utnul hned v zárodku velice nepřesný pomezní rozhodčí z řad hostů, jenž patrně pozapomněl, že na postranní lajně by se měl snažit být víc nestranným rozhodčím než zapáleným fanouškem. Ani to však není omluvou pro mdlý výkon domácích, které ztrestal po půlhodině hry opět Čermák, jenž využil hraničního postavení na ofsajdové úrovni, Stupkova výběhu a elegantním lobem zdvojnásobil vedení hostů.

Hosté vstřelili ještě branku

Zkraje druhého dějství se zdálo, že hrací čas bude výrazně kratší než běžných 45 minut. Poté, co domácí na základě druhé Bajerovy žluté poslal rozhodčí Juda do deseti, se již tak rozjitřená atmosféra z obou stran ještě vyhrotila, a zdálo se být otázkou času, než dojde k fyzickému napadení jedné či druhé strany, případně i arbitra Judy. “Hrdinou okamžiku” se nakonec stal hostující Černý, jenž v přerušené hře strčil do domácího Buriana, což nemohlo skončit jinak než červenou kartou, a po pár minutách se poměr sil na hřišti srovnal. Opticky to však působilo, že hosté hrají i nadále přesilovku, šance domácích by se daly spočítat na prstech jedné ruky zasloužilého dřevorubce, naopak hostující kontry několikrát včasnými výběhy uhasil Stupka. Finální direkt domácím zasadil opět výtečný Čermák, jenž úprk po pravé straně korunoval lahůdkovým centrem na Bartoňka, jehož úloha pak byla víc než snadná.

 



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov
Roman Navrátil:

TJ Baník Dolní Rožínka
Pavel Bartoněk: Tvrdé utkání bohaté na šance, kdy se nám podařilo tři proměnit. Byl vidět zápas s kvalitním výkonem obou mužstev. Škoda jen vyloučeného hráče po vyhrocené situaci.



Sestavy


SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - L. Halámek [-] , P. Bajer [-] , M. Procházka [-] (62. L. Anděl [-] ) , R. Navrátil [-] (34. D. Bajer [-] ) , M. Petr [-] , D. Fendrych [-] , D. Uhlíř [-] , J. Milota [-] , A. Burian [-] , P. Kaštan [-]

TJ Baník Dolní Rožínka
D. Brambora [-] - O. Černý [-] , P. Bartoněk [-] , J. Čermák [-] (89. D. Vařejka [-] ) , P. Vondruška [-] , P. Sedlák [-] , L. Hofman [-] , J. Večeřa [-] , S. Balák [-] , M. Lukš [-] , T. Hille [-] (46. J. Bílek [-] )

ŽK: 11. R. Navrátil , 38. A. Burian , 46. P. Bajer - 52. P. Vondruška . ČK: 55. P. Bajer - 59. O. Černý .
Hráči zápasu: J. Stupka - J. Čermák , D. Brambora .
Počet diváků: 91. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - NOBICHT David (N), BARTONĚK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
19. 5. 2019 21:58
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Dominik Bajer
Tip experta: výhra domácích

V minulém kole Rožínka porazila vysoko Rozsochy, ale na jaře jsme na domácím hřišti ještě neprohráli a myslím si, že tuto formu potvrdíme i v zápase s Rožínkou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích