Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 16:30

22.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čermákův hattrick pomohl Rožínce k vysoké výhře


Branky


36

Dolní Rožínka porazila Rozsochy jasně o šest branek a připsala si tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili do půle tři branky.

Za chladného počasí nastoupila domácí Dolní Rožínka proti hostům z Rozsoch. První šanci měli hosté z Rozsoch, kdy po chybě Šimečka zakončoval naštěstí pro domácí vedle Bureš. V 11. minutě po rohu hlavičkou zamířil vedle Sedlák a o chvíli později jsme se dočkali také první branky. Ta padla po ose Černý-Večeřa a zakončující Čermák, kdy se musel Čermák nejprve odlehčit a zmizel z placu a strávil několik minut v útrobách šaten a potom vstřelil branku. Nutno podotknout, že se jednalo o pěknou fotbalovou akci, kdy Čermák zakončoval do horního rohu branky a brankář neměl sebemenší šanci. V 20. minutě po velké šanci střílel Ondra Černý do tyče hostující branky a z protiútoku měl šanci opět Bureš, ale Hofman stihl zakročit včas. Po hraniční ofsajdové situaci Černého v 29. minutě, kdy se sice nedotkl míče, ale rozběhl se, dal branku Večeřa. Branka platila a skóre bylo 2:0 pro domácí. Po přímém kopu na 3:0 zvyšoval po dorážce, kdy se přímý kop úplně nevydařil, ale nakonec hrací předmět do branky dostal Bartoněk. Za domácí měli šanci ještě Balák a pěkně střílel Sedlák, ale branku domácí nepřidali. Rozsochy měli ještě také závar u branky domácích na konci poločasu,ale míč se jim do branky dostat nepodařilo. Do kabin se šlo za stavu 3:0 pro domácí a nutno dodat, že domácí obrana fungovala dobře a efektivita byla také na straně domácích.

Čermák zkompletoval hattrick

2. poločas se dlouho nic moc nedělo. Domácí dobře a poctivě bránili a hosté se do šancí moc nedostávali. V 63. minutě po chybě obránce Oláha přidal čtvrtou branku Čermák a vstřelil už druhou branku v zápase. Velkou šanci měl Sluka, ale branku nepřidal, kdy z malého vápna nedokázal zakončit a trefil pouze hostujícího hráče nebo brankáře. V 75. minutě už však branku přidal, kdy šel sám na branku a poradil si dokonale a zvýšil na 5:0. Branku mohl přidat ještě Bílek, ale zakončit do hostující branky se mu nepodařilo. Na konečných 6:0 však zvýšil Čermák a zkompletoval tak hattrick po samostatném úniku a střele k tyči. Domácí obrana dnes fungovala více než dobře a hosté z Rozsoch si za celý zápas nedokázali vypracovat nějakou větší šanci a více ohrozit Horáka. Efektivita byla také na straně domácích, kdy svoje šance přetavili v branky a zaslouženě získali důležité 3 body. Chtěl bych klukům pogratulovat, protože dnes předvedli opravdu kvalitní a zodpovědný výkon, který začínal u brankáře, pokračoval zodpovědnou obrannou činností, efektivitou v útoku a i mladá krev předvedla dobrý výkon (Sluka, Hille). Hosté se v příštím kole utkají doma s Jimramovem a Dolní Rožínka zajíždí na letiště do Křižanova.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Jokl:

TJ Rozsochy
Michal Strachoň: Na zápase jsem nemohl být bohužel přítomen, ale z hodnocení mého asistenta si domácí vítězství zasloužili.



Sestavy


TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] - O. Černý [-] (56. J. Bílek [-] ) , P. Bartoněk [-] , J. Čermák [-] , P. Vondruška [-] (79. D. Vařejka [-] ) , P. Sedlák [-] , L. Hofman [-] , J. Večeřa [-] , S. Balák [-] (62. T. Hille [-] ) , Z. Konček [-] (84. J. Vařejka [-] ) , M. Šimeček [-] (66. R. Sluka [-] )

TJ Rozsochy
M. Střešnák [-] - J. Špaček [-] (54. M. Janíček [-] ) , P. Bureš [-] , D. Juračka [-] , M. Šafránek [-] (72. A. Jaroš [-] ) , J. Smolka [-] (62. T. Zítka [-] ) , J. Holý [-] , O. Oláh [-] (67. A. Prášil [-] ) , E. Šibor [-] , J. Nebola [-] , P. Prášil [-]

Hráči zápasu: J. Večeřa , J. Čermák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: LIŠKA Jiří - HLADÍK Jiří, BARTONĚK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Roman Navrátil
Tip experta: remíza

Rožínka si po kolapsu v Jimramově bude chtít napravit reputaci, ale hosté nedají svou kůži zadarmo a odvezou si bod.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů