Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 16:30

22.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jívoví se rozešlo smírně s Jimramovem


Branky


36

V Jívoví viděli diváci šest branek a body se v zápase proti Jimramovu dělily na obě strany stejně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jimramov šel v první půli do vedení

Za sychravého májového odpoledne přivítal Santus na svém hřišti tradičního soupeře z Jimramova. A začal pěkně zostra, rychlou kombinací a přenášením hry do stran si vytvořil značnou převahu, ale většina akcí končila na šestnáctce. Největší šance, kdy na ně zívala prázdná branka trestu hodně zahodili Lukášek a Horký. A tak platilo nedáš - dostaneš. Hosté po rychlém protiútoku na jeden dotek přečislili domácí obranu, Štěrba z pravé strany našel ideální přihrávkou před prázdnou brankou Pavla Sedláka a ten doklepl míč do sítě 0 : 1, to běžela 31.minuta. Domácí byli chvíli zaskočeni a ve 35.minutě znovu utekl po pravé straně Štěrba a jeho prudkou střelu do levé šibenice Štryncl výborně vyrazil. V závěru poločasu měli domácí výraznou převahu, ale hostující obrana v čele s jistě chytajícím Hlaváčem odolala.

Druhá půle ve znamení vyrovnání Santusu

Úvod 2.poločasu znovu patřil domácím, ale bez efektu. Ve 49.minutě rozehrával stoper Borovský volný přímý kop z levé strany, jeho vydařený centr brankář Štryncl hrubě podcenil a kapitán Bednář se na zadní tyči nemýlil, přesná hlavička 0:2. Poté konečně přišly chvíle domácích, v 52.minutě po rohovém kopu hostující Dostál netakticky fauloval nabíhajícího stopera Macha, penalta a Krejčí s jistotou snižuje. Než se hosté vzpamatovali přišel rychlý útok domácích po pravé straně, přihrávka pod sebe a zcela volný Havlíček z hranice vápna nedal Hlaváčovi šanci 2 : 2, během 2 minut je vyrovnáno. Hosté se rychle oklepali, v 61.minutě volný přímý kop Borovského z 35ti metrů vytáhl Štryncl jen na břevno a to jsou chvíle Pavla Sedláka, který odražený s jistotou uklízí k levé tyči. Domácí znovu přidali pod kotel, následovala série šancí, ale zbrklost domácích hráčů znamenala že se skóre neměnilo. Vyrovnání přišlo v 73.minutě, kdy po nedůrazném odkopu hostí, se nechytatelně k pravé tyči trefil D.Dřímal. V závěru utkání se domácí snažili strhnout vedení na svou stranu, ale hosté již odolali a na druhé straně po třetím dobře zahraném přímáku Borovského, nikdo z hostí nedopravil míč do branky. A tak přes značnou převahu domácích po celé utkání skončilo utkání remízou, protože fotbal se hraje na góly a obě mužstva se trefila třikrát. Do bojovného rámce utkání zapadl také výborný výkon rozhodčího Tomáška, který nechal hráče hrát a i to přispělo k zajímavému průběhu.



Ohlasy k zápasu


FC Santus Jívoví
Vít Havelka: Dnes jsme mohli vyhrát, ale musíme se bohužel spokojit s bodem.

TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Tři góly venku, vedení 0:2 a 2:3, člověk by čekal i víc než bod, ale myslím, že za něj nakonec můžeme být rádi. Santus měl určitě více tutovek a k výhře měl blíž. Je fakt, že na gól se nadřeme, ale inkasujeme lacině. Každopádně je to bod z venku a pro nás teprve druhý za celou sezónu(smích). FORZA JIMRAMOV, sportu zdar a vesnické čutané zvlášť.



Sestavy


FC Santus Jívoví
M. Štryncl [-] - D. Lukášek [-] (55. J. Požár [-] ) , J. Láznička [-] , J. Horký [-] (81. Z. Holubář [-] ) , M. Koukola [-] , J. Koukola [-] , R. Havlíček [-] , S. Krejčí [-] , D. Dřímal [-] , V. Dvořák [-] (46. M. Dřímal [-] ) , M. Mach [-]

TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - P. Borovský [-] , M. Dvořák [-] , Z. Novotný [-] , R. Prüger [-] - J. Štěrba [-] , L. Bednář [-] , M. Zavadil [-] , V. Dostál [-] - V. Peňáz [-] (73. P. Sedlák [-] ) , P. Sedlák [-]

ŽK: 55. M. Koukola , 60. S. Krejčí , 61. J. Požár , 66. J. Koukola , 85. M. Mach - 61. V. Dostál , 79. Z. Novotný , 86. J. Štěrba .
Hráči zápasu: D. Dřímal - M. Dvořák , A. Hlaváč , P. Sedlák .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - DOLEŽAL Kristián, POHANKA Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Roman Navrátil
Tip experta: výhra hostů

Hosté povzbuzení výhrou z minulého kola přetlačí Jívoví a odvezou si tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích