Ujčov remizoval s rezervou Bystřice


Branky


50. P. Ryba , 84. L. Dvořáček , 90. J. Mareš - 25. D. Zítka , 60. P. Blaha , 83. D. Čech
37

Nedělní studené odpoledne v Ujčově přineslo spoustu branek a nakonec zaslouženě delbu bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté vedli o branku

Úvod utkání patřil domácím. Ve 2. minutě dělily decimetry Adama Feifra od vstřelení branky po střele ze 40 metrů. Hosté se postupně dostali do hry, do pozice tvůrce hry se ve středu hřiště postavil Pavel Blaha přes kterého šla drtivá většina akcí hostí. Dnes pozorná defenzivní činnost domácích však dlouho statečně odolávala. Výjimkou byla 24. minuta, kdy hosté domácí obranu přeci jen rozebrali a Zítka otevřel skóre - 0:1. Ujčov se však nevzdal a k dobře fungující defenzivní činnosti přidal i slušnou podporu ofenzivy. Své náznaky však v branky nepřetavil a tak do kabin šli spokojenější hosté.

Brankové hody v druhé půlce. Dělbu bodů zařídili domácí žolíci

Ujčov druhé poločasy většinou zahajuje tragicky, dnes však přišla změna. V 49. minutě domácí zahrávali standartku a po střílenem centru se tečí prosadil domácí kapitán Přemek Ryba - 1:1. Hra se poté vyrovnala a hráči obou týmů spíše plnili defenzivní úkoly a šancí ubylo. Výjimkou byla standartka hostí, které však předcházela ruka při zpracování hráče Bystřice. Následný centr do vápna po odrazu míče využil nejlepší hráč hostí Blaha - 1:2 56. minuta. Ujčov se snažil o změnu skóre ale jeho snaha byla spíše platonická a hosté se úspěšně bránili. Jejich ofenzivní činnosti byly minimální a tak jako blesk z čistého nebe byla překrásná branka Čecha, kdy překonal Bureše v 82. minutě bombou do vinglu z poza vápna. Pak přišli chvíle domácích žolíků. Lukáš Kluk Dvořáček hned v 83. minutě po krátkém pobytu na hřišti využil nedorozumění v obraně hostí a prošel vše co bylo v cestě, do prázdné branky dával na - 2:3. Ujčov ucítil krev a jeho snaha byla korunována po zásluze v nastavení, kdy další střídající hráč Jirka Mareš uklidil střelu Petra Mitáše po hraniční ofsajdove pozici a zajistil Ujčovu bod. Ujčov tak po dlouhé době dokázal vybojovat dobrý výsledek a vzhledem k průběhu zápasu zaslouženě.



Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Oskar Jančík: Zápas se nám povedl, plnili jsme od začátku vše co jsme si řekli a podařilo se nám vcelku eliminovat rozdílové hráče hostí. Na střídání jsem měl k dispozici dva hráče a oba splnili úkol - dali gól. V závěru jsme vyrovnali po sporné situaci, ale myslím že dělba bodů byla založená.




Sestavy


SK Ujčov
F. Bureš [-] - A. Feifer [-] , P. Ryba [-] (76. L. Dvořáček [-] ) , J. Nedoma [-] , J. Sedler [-] , M. Zich [-] , P. Mitáš [-] , J. Večeřa [-] , P. Mitáš [-] , J. Štourač [-] , P. Němec [-] (81. O. Jančík [-] )

SK Bystřice nad Pernštejnem B
J. Mrňous [-] - P. Tomášek [-] , D. Zítka [-] , D. Čech [-] , J. Veselský [-] , Z. Sklenář [-] , R. Kadlec [-] (83. F. Maršálek [-] ) , P. Blaha [-] , R. Chudoba [-] (51. M. Straka [-] ) , J. Svoboda [-] , T. Pačiska [-]

ŽK: 64. P. Němec - 64. M. Straka , 73. T. Pačiska , 76. R. Kadlec , 83. J. Svoboda .
Hráči zápasu: J. Večeřa - P. Blaha .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: DÍTĚ Radek - EXL Matyáš, MAREŠ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
12. 5. 2019 19:14
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Roman Navrátil
Tip experta: výhra hostů

Domácí hrají slušný fotbal, ale pouze po vápno. Na gól se strašně nadřou. V tomto zápase zvítězí zkušenější mužstvo z Bystřice.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů