0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 16:30

22.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bobrová vyhrála s přehledem v Nové Vsi


Branky


35

Bobrová veze tři body z Nové Vsi a nadále hraje o první příčku v tabulce. V zápase jara bude tedy tuto neděli čelit prvním Hamerským kladivářům, na které ztrácí šest bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bobrová vstřelila v první půli dvě branky

V dalším pokračování Okresního přeboru zavítalo do Nové Vsi k již k tradičnímu  derby mužstvo z Bobrové.Domácí vstoupili do utkání lépe a hosty  prvních deset minut nepustili  na vlastní půli.Ale zadrhávala jim finální fáze.V patnácté minutě se však hosté dostali do první vážné šance zápasu,ale Tomáš Hrbek  domácího brankáře Čížka neprostřelil.Stejný hráč se  dočkal ve 23.minutě kdy hlavou prostřelil domácího brankáře.I když se domácí snažili  na inkasovaný gól rychle zareagovat ,jejich snaha končila nepřesnostmi v pokutovém území.Za to hosté dělali svým rychlými výpady nemalé starosti domácí obraně.Ta nakonec kapitulovala v 38.minutě podruhé ,když na hranici ofsajdu přebíral míč Jiří Svoboda a naservíroval ho na zlatém podnose střílejícímu kapitánovy Petrovi Dvořákovi.

Hosté vstřelili další dvě branky

Do druhého poločasu vstoupili opět  lépe domácí ,kteří přimáčkli hosty na jejich půli. Z jejich snahy pramenili i vyložené šance,které však domácí trestuhodně zahazovali.Jejich střelecký zmar vygradoval v 71.minutě kdy trefil Pavel Bojanovský tyč a dorážející Petr Bureš branku hostů přestřelil.To bylo od domácích v tomto zápase vše a naopak nabídli svými nepřesnými rozehrávkami k snadnému skórování hosty.Skóre zápasu tak završili svými trefami v 78. a 83. minutě Jiří Svoboda s Petrem Dvořákem.



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík: Zápas rozhodla kvalita v zakončení a lepší přechodová fáze hostů.Kluci sice makali a výsledné skóre je pro nás až moc kruté,ale dneska nám gól prostě nebyl souzen.

TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček: " Musím uznat, že výsledek neodpovídá průběhu utkání. Herně byl zápas vyrovnaný, druhou půli jsme byli dlouho pod tlakem a spoléhali na protiútoky, až třetí náš gól rozhodl. Nám se dnes střelecky celkem dařilo, domácím dnes asi nebylo souzeno. "



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
T. Čížek [-] - V. Komínek [-] (72. J. Svoboda [-] ) , V. Novotný [-] , J. Zdražil [-] , J. Starý [-] , S. Kubík [-] , T. Gregor [-] (46. M. Koutník [-] ) , P. Bureš [-] , J. Nečas [-] , F. Šandera [-] (70. V. Kužel [-] ) , P. Bojanovský [-] (72. F. Černý [-] )

TJ Sokol Bobrová
T. Flek [-] - J. Svoboda [-] (82. V. Mahel [-] ) , M. Malý [-] , V. Křepela [-] , M. Hájek [-] (77. J. Zalaba [-] ) , T. Hrbek [-] (70. J. Ptáček [-] ) , R. Kratochvíl [-] , P. Dvořák [-] , D. Roháček [-] , L. Křepela [-] , K. Flídr [-]

Hráči zápasu: P. Bureš - P. Dvořák .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: MYŠKA Roman - GREGAR Daniel, KUCHTA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Roman Navrátil
Tip experta: výhra hostů

Bobrová půjde do zápasu jako favorit a myslím že svou roli potvrdí.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích