3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 16:30

22.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry potvrdily formu a zdolaly Křižanov


Branky


15. J. Miklík , 19. J. Miklík , 50. D. Havlík (p.) - 52. D. Fendrych
36

V prvním poločase rozhodly Hamry o tom, že Křižanov odjede domů bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se dvakrát prosadil Miklík

Od začátku se hrálo tvrdé utkání plné osobních soubojů. Po čtvrt hodině hry se po pravé straně prosmýkl Dominik Havlík, předložil míč pod sebe na Jaroslava Miklíka a ten do odkryté branky otevřel skóre. Za dalších 5 minut kopali domácí kladiváři rohový kop, balon se odrazil na vápno a opět Jaroslav Miklík přesnou střelou k tyči zvýšil na 2:0. Domácí byli v obraně pozorní a nepouštěli Křižanov do větších šancí. 

Havlík zlomil z penalty odpor hostů

Na začátku druhé půle byl v pokutovém území faulován Jakub Jun a byla nařízena penalta. Té se ujal Dominik Havlík a zvýšil už na 3:0. Hosté měli vzápětí výhodnou pozici na přímý kop těsně za vápnem. Jeho exekuci provedli přesně a snížili na 3:1. Zanedlouho mohl Křižanov přidat další branku, ale střela skončila na břevnu. Hosté se snažili dlouhými nákopy překonat obranu Hamrů, ale domácí obrana v čele s brankářem Tomášem Pinkavou již další gól nepustila. Naopak v závěru mohli kladiváři zvýšit náskok, ale tři brejkové situace nedokázali využít a tak už se skóre neměnilo. 



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: Dnes to bylo spíše o bojovnosti, než o fotbale. Naštěstí se nám podařilo vstřelit nějaké branky a výsledek jsme udrželi.

SK FC Křižanov
Roman Navrátil: V první půli jsme udělali dvě chyby a soupeř je potrestal. Do druhé půle jsme šli s tím, že když se nám podaří dát gól, tak můžeme pomýšlet na dobrý výsledek, ale hned na začátku jsme vyrobili zbytečnou penaltu a bylo to 3-0. Musím ocenit, že i za tohoto stavu jsme nic nazabalili a soupeře jsme nepustili na naši půli. Ze standartky jsme snížili, potom trefili břevno a tyč, ale víc jsme nevymysleli. Soupeř mohl na konci ještě zvýšit, ale to už jsme hráli pouze na dva obránce. Soupeři gratuluji, vyhráli zaslouženě.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] - D. Havlík [-] (88. J. Culek [-] ) , P. Novotný [-] , J. Zeman [-] (60. T. Jelínek [-] ) , J. Jun [-] , J. Zábranský [-] (52. J. Dvořák [-] ) , J. Miklík [-] , K. Suský [-] (79. P. Vašek [-] ) , T. Novotný [-] , V. Franěk [-] , A. Šabart [-]

SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - L. Anděl [-] (46. J. Vítek [-] ) , P. Bajer [-] , D. Bajer [-] (80. D. Studený [-] ) , R. Navrátil [-] , M. Petr [-] , D. Fendrych [-] (80. J. Uhlíř [-] ) , D. Uhlíř [-] , J. Milota [-] , A. Burian [-] , P. Kaštan [-]

ŽK: 50. A. Burian , 61. P. Bajer .
Hráči zápasu: J. Miklík .
Počet diváků: 56. Rozhodčí: POHANKA Václav - DÍTĚ Radek, PINKAVA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Roman Navrátil
Tip experta: výhra hostů

Na hřištích soupeřů se nám celkem daří a poslední tři zápasy jsme v Hamrech vyhráli. Když podáme týmový výkon a budeme mít trochu štěstí, věřím že si tři body odvezeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích