Bobová vyhrála souboj o druhé místo v tabulce


Branky


15. M. Malý , 26. J. Pech (vl.) , 84. J. Ptáček
36

Bobová položila základ ke svému vítězství nad Svratkou v prvním poločase. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí v poločase vedli o dva góly

Za velmi chladného počasí se na hřišti "U Tírny" střetly týmy se stejným bodovým ziskem v přímém souboji o druhé místo. Zápas začal poměrně vyrovnaně. Svratka měla na začátku zápasu pár náznaků nadějných akcí, pak ale iniciativa přešla na kopačky domácích. Domácí hrozili především z rychlých přechodů do útoku, kdy dobře fungovala kooperace mezi jejich ofenzivními hráči a především velmi agilním Martinem Malým, který svůj výkon podtrhl prvním gólem zápasu. Brzy toté mohli hosté vyrovnat z penalty, míč ale skončil na tyči. Udeřilo tedy na druhé straně, když Martin Malý zavezl balon do vápna, gólmana Šmahela nechal chvíli vycukat na přední tyči a předložil míč před bránu. Ten si do brány při obranném zákroku srazil hráč Svratky.

Střídající Ptáček potvrdil vítězství

Druhý poločas začal již souvislejší převahou domácích. Hrálo se převážně na půlce hostí, do vápna Svratky přiletělo několik míčů ze strany. Při většině z nich chyběl adresátům ve vápně krok k zakončení či trochu potřebného štěstíčka. Vzpomenul bych Vojtu Křepelu, který smolně promáchl, gól si však schochává do následujícího derby. Také hosté však v druhém poločase zahrozili, když z brejku trefili břevno. Rozhodující slovo měl však střídající Jarda Ptáček, který po dvou neúspěšných zakončení do třetice všeho dobrého konečně zaúřadoval. Odražený míč od břevna dovezl až do svatyně hostů. Stanovil tak konečné skóre zápasu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček: " Myslím, že byl k vidění zápas velmi dobré úrovně. Až na občasné hluché pasáže jsme byli aktivnější a dovolím si tvrdit, že jsme i přes tyč a břevno hostů dnes vyhráli zaslouženě. Nejlepší náš hráč byl Martin Malý. "

SK Svratka
Vojtěch Šmahel: "Bohužel jsme dnes nesplnili to, s čím jsme do Bobrové přijeli a ve tvrdém utkání jsme celou dobu (snad jen s výjimkou úvodu) tahali za kratší konec. Na kdyby se sice nehraje, ale kdybychom proměnili za stavu 1:0 penaltu, vypadal by zápas také jinak. Takhle se potvrdilo o chvíli později nedáš- dostaneš 2:0 a poté to již byla z naší strany spíše křeč. Objektivně byli domácí lepší a zaslouženě vyhráli."



Počet diváků: 35. Rozhodčí: Šula Petr - PTÁČEK Martin, PETRÍKOVIČOVÁ Tatiana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 5. 2019 20:13
Hodnocení zápasu
6. 5. 2019 07:18
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Martin Pokorný
Tip experta: výhra domácích

Šlágr kola. Přímý souboj o druhé místo bude vyrovnaný, ale nakonec budou šťastnější domácí.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích