2:1
(1:0)
79. Z. Konček (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2019 16:30

21.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov si připsal výhru nad Dolní Rožínkou


Branky


26. P. Sedlák , 76. M. Dvořák - 79. Z. Konček (p.)
34

Jimramov si připsal důležité vítězství nad favoritem zápasu z Dolní Rožínky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dostali do vedení

Za chladného květnového počasí přivítali domácí před početnou návštěvou tradičního soupeře z Dolní Rožínky. Na obou stranách chybělo v základních sestavách několik stabilních hráčů a tak bylo otázkou jak se s tím mužstva srovnají. Od počátku si hosté rychlou kombinační hrou udržovali územní převahu, ale do nějakých výrazných šancí je domácí obrana nepouštěla. Větší šance si hosté vytvářeli po rohových kopech a dlouhých autových vhazováních Černého, 3x měl gól na hlavě Bílek, ale jeho teče vždy minuly branku. Dvakrát se v domácí brance vyznamenal Hlaváč, když vytáhl skákavou střelu u pravé tyče a pak nadvakrát zlikvidoval dorážku z bezprostřední blízkosti, a tak uhodilo na druhé straně. Ve 26.minutě brankář Horák rozehrál do těžké pozice k levé lajně Večeřovi, toho obral o míč důrazný Sedlák, obešel brankáře a do prázdné branky pohodlně skóroval 1 : 0. V závěru poločasu měli hosté stále převahu, ale jejich akce končily na šestnáctce.

Jimramov ve druhé půli udržel výhru

Do druhého poločasu hosté nastoupili s cílem výsledek otočit a potvrdit roli favorita utkání. Domácí se soustředili na obranu a zkoušeli rychlé brejky, ale moc se jim nedařily. Hosté postupně čím dál více přecházeli na nakopávané míče do šestnáctky, ale obrana domácích to uskákala. Hosté měli stále převahu, ale vinou nepřesností se do šancí příliš nedostávali. V 76.minutě zahrávali domácí jeden z mála rohových kopů, Nykodým pustil míč nekrytému Dvořákovi a ten na dlouhou nohu prostřelil k levé tyči brankáře hostí a s domácími to vypadalo celkem dobře. Komplikace přišla v 79.minutě, kdy Novotný v souboji na hranici pokutového území fauloval a rozhodčí Liška nekompromisně ukázal na penaltový puntík a Konček bombou od břevna dolů snížil na 2 : 1 a hosté znovu ucítili naději na otočení výsledku. Domácí obrana výborně dirigovaná stoperem Borovským a bezchybný Hlaváč v brance již změnu skóre nepřipustili. Hosté byli po celé utkání fotbalovější, ale domácí si za velkou bojovnost tři body zasloužili. Kladem utkání bylo několik sportovních gest na obou stranách, přiznání tečí, vrácení míče soupeři a podobně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Pro některé hráče a bafíky z Rožínky to bylo tak trošku deja vu. Podobný zápas jsme hráli v jejich postupové sezóně ve trojce. Tenkrát nás mačkali ještě víc a také prohráli. Dnes byli hosté určitě fotbalovější a měli více gólovek, ale jak říká brácha...sere pes, počítaj se góly(smích) Musím neskromně vyzdvihnout obrannou čtyřku a skvělého Tošu, dnes jsme byli strůjcem výhry my vzadu(smích) Ale nebojte vono to může bejt za týden na Santusu úplně jinak(smích) V okresní čutané určitě platí, že je každej nahraditelnej, ale dnešek jasně ukázal jak moc jsou pro nás důležití Dvořka s Bedýnkou. I když to herně žádná hitparáda nebyla, všechny hráče chválím za bojovnost a nasazení. Vyhrát když to jde samo umí každej(smích)FORZA JIMRAMOV, sportu zdar a vesnické čutané zvlášť.

TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří jokl:



Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - P. Borovský [-] , R. Prüger [-] , M. Dvořák [-] , Z. Novotný [-] - M. Zavadil [-] (55. P. Nykodým [-] ) , V. Dostál [-] , L. Bednář [-] , J. Štěrba [-] - P. Sedlák [-] , V. Peňáz [-] (76. P. Novotný [-] )

TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] (7. D. Brambora [-] ) - P. Sedlák [-] , P. Bartoněk [-] , J. Čermák [-] , T. Hille [-] (64. J. Vařejka [-] ) , J. Večeřa [-] , Z. Konček [-] , J. Bílek [-] (83. P. Vondruška [-] ) , L. Hofman [-] , R. Baláž [-] , O. Černý [-]

ŽK: 36. J. Štěrba , 81. P. Nykodým , 86. L. Bednář .
Hráči zápasu: A. Hlaváč , M. Dvořák , Z. Novotný , R. Prüger .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: LIŠKA Jiří - GREGAR Daniel, PAJKR Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Martin Pokorný
Tip experta: výhra hostů

Domácí budou určitě nepříjemný soupeř, ale na hosty, kteří budou chtít napravit ztrátu bodů z minulého kola to stačit nebude.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů