Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2019 16:00

20.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hamry si zastřílely proti Jimramovu


Branky


36

Hamry nasázelo v domácím prostředí Jimramovu devět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Havlík vstřelil hattrick

Kladiváři přivítali na svém hřišti Jimramov. Začátek zápasu nenasvědčoval tomu, že výsledek bude tak jednoznačný. Hosté mohli jít dokonce do vedení, ale přímý kop skvěle chytil Tomáš Pinkava. V 18. minutě otevřel skóre Dominik Havlík, když zasekl míč a trefil přesně. O chvíli později přidal ten samý hráč druhý gól tvrdou střelou k tyči. Hattrick zkompletoval ve 28. minutě když mu do prázdné branky připravil Stanislav Zedníček. Tento útočník se prosadil o 5. minut později ranou pod břevno. Do poločasu se ještě prosadil Lukáš Filipi, který chytře přehodil golmana. Stav v půli byl tak 5:0.

Gólové hody pokračovaly i ve druhé půli

Na začátku druhé půle se trefil Jan Dvořák křížnou střelou. V 56. minutě se uvolnil Lukáš Filipi ve vápně a dal svůj druhý gól. Ten dal o čtyři minuty také kanonýr Stanislav Zedníček. Na konečných 9:0 upravil z penalty navrátilec do sestavy Petr Vašek. 



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: Hráli jsme po zemi celkem pohledný fotbal a vytvářeli jsme si šance. Je jasné, že však přijdou těžší zápasy, kde se musíme prosadit.

TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Udělám to asi poprvé, ale dneska to zmíním. Ze základního kádru 18 hráčů dnes chybělo 8 a na výkonu se to prostě projevilo. Museli jsme vzít tři dorostence, kteří měli v nohách svůj dopolední zápas a bylo to pro ně opravdu těžké. Na druhou stranu bychom tady neuspěli ani v plné palbě, jen by jsme snad byli důstojnějším soupeřem. Domácí mají fantastický přechod do protiútoku a s tím jsme měli obrovské problémy. Při stavu naší fyzické kondice se ale není čemu divit)smích)Zaplať pán bůh, že brzy střídal snajpr Havlík jinak bychom asi vytvořili jimramovský rekord(smích)Klukům děkuji, že jsme to udrželi pod deset a neuchýlili se k nějakým hrubým unfair zákrokům. Mám trochu výhrady ke hře záložní řady, ale to sem nepatří, to si vyříkáme v kabině. Na druhou stranu společně vítězíme, společně musíme i dostávat na prdel. Nálada v mužstvu je zatím pořád oukej, my od sebe v přeboru fakt nic moc nečekali(smích) Ještě dovysvětlení z minulého týdne. Do Tošáka si kvůli rudé hordě vždy s chutí rýpnu, ale rozhodně nejsem slávista. Tu slátanou věc bych do ruk nevzal ani v rukavicích(smích) Dost na tom, že jich několik musím trpět v mančaftu(smích)FORZA JIMRAMOV, sportu zdar a vesnické čutané zvlášť.



Sestavy


FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] - D. Havlík [-] (48. J. Miklík [-] ) , T. Jelínek [-] , P. Novotný [-] , S. Zedníček [-] (72. L. Benc [-] ) , J. Jun [-] (56. P. Vašek [-] ) , L. Filippi [-] , J. Dvořák [-] , J. Zeman [-] (46. A. Šabart [-] ) , I. Sojma [-] , V. Franěk [-]

TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - P. Borovský [-] , P. Sedlák [-] , R. Prüger [-] , Z. Novotný [-] - V. Peňáz [-] (46. J. Prüger [-] ) , V. Dostál [-] , M. Zavadil [-] , J. Štěrba [-] - M. Zobač [-] , P. Krejčí [-] (60. J. Prüger [-] )

ŽK: 79. P. Sedlák .
Hráči zápasu: D. Havlík , S. Zedníček , L. Filippi .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: DÍTĚ Radek - MARTAUS Roman (N), PAJKR Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Daniel Roháček
Tip experta: výhra domácích

Hamry potvrzují, že mají nejlepší kádr v soutěži a jasně si říkají o místenku v kraji. Jimramovu přeji, aby nějaký bod odvezl, ale v tomto případě jde spíše o utopii.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

23. 4. 2019 18:44
Tip:výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích