Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2019 16:00

19.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov ztratil dobře rozehraný zápas


Branky


38

Jimramov vedl nad rezervou Nové Vsi o dvě branky, ale zápas dovedl jen do remízového konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branka nepadla

Za pěkného fotbalového počasí o velikonoční neděli přivítali domácí na svém hřišti "B" mužstvo Nové Vsi, které na jaře jede bez porážky. Hned od úvodního hvizdu rozhodčího Beneše se hra přelévala od branky k brance, hosté byli kombinačně lepší, domácí více spoléhali na rychlé protiútoky. Na obou stranách byla celá řada příležitostí, ale nedůraz v koncovce a nebo nepřesnost znamenaly, že oba dobře chytající brankáři udrželi čisté konto. 

Druhý poločas Nová Ves vydolovala bod

Úvod 2.poločasu vyšel domácím, ve 47.minutě vybojoval na brankové čaře téměř ztracený míč Pavel Sedlák, přihrál "pod sebe" a nabíhající Prüger  z voleje vymetl levou šibenici. V 52.minutě zatáhl míč po pravé straně Štěrba a jeho pěkný centr proměnil hlavou Pavel Sedlák. Domácí ještě vzápětí nevyužili dvě dobré příležitosti a to bylo všechno. Hru hostí rozhýbal střídající Bojanovský a jejich tlak se stupňoval. V 63.minutě nezafungovala komunikace mezi brankářem Hlaváčem a kapitánem Bednářem a právě Bojanovský pohodlně snížil. Hosté dále tlačili a hlavně ze standartek hrozilo nebezpečí. V  75.minutě hosté zaslouženě vyrovnali, když po dlouhém autu se v šestnáctce prosadil Jan Nečas. V dalším průběhu se obě mužstva snažila strhnout vítězství na svou stranu, blíže k tomu byli hosté, kteří střelou z úhlu orazítkovali břevno domácí branky a tak utkání skončilo asi spravedlivou remízou. Kladem utkání byla oboustranně slušná hra a sportovní atmosféra jak na hřišti tak v hledišti.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: První půle naprosto vyrovnaná jak v poli tak na šance. Druhou jsme začali oproti zvyklostem skvěle a Rosťa s Pagim zařídili dvougólový náskok. Pak ještě asi do 60 min. převaha, ale potom jako když utne. Hosté přitopili pod kotlem a zcela zaslouženě vyrovnali. V poslední čtvrt hodině se obě mužstva snažila strhnout výhru na svoji stranu a hosté tomu byli asi blíže. Nakonec lze říci, že remíza je spravedlivá a odpovídá dění na hřišti. Ves je v poho mančaft, hrál se fair zápas, po něm jsme s Vencou šoupli tři pivka, popřáli si jen vše dobré a se sluncem v duši se rozešli(smích) Jinak zdravím všechny sparťany, je mě vás upřímně líto, no aspoň si můžete zazpívat... tam v Karviné (smích)FORZA JIMRAMOV, sportu zdar a vesnické čutané zvlášť.

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík:



Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - J. Sedlák [-] (46. P. Sedlák [-] ) , L. Bednář [-] , P. Borovský [-] , Z. Novotný [-] - M. Zobač [-] (77. P. Krejčí [-] ) , V. Peňáz [-] , R. Holeš [-] , J. Štěrba [-] - R. Prüger [-] (58. P. Nykodým [-] ) , P. Sedlák [-]

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
T. Čížek [-] - J. Šandera [-] , V. Novotný [-] , J. Zdražil [-] , J. Nečas [-] , S. Kubík [-] , V. Bureš [-] (47. P. Bojanovský [-] ) , P. Bureš [-] , J. Nečas [-] , F. Šandera [-] (77. D. Nejedlý [-] ) , M. Klement [-]

ŽK: 41. J. Sedlák - 36. V. Novotný , 69. P. Bureš .
Hráči zápasu: L. Bednář , R. Holeš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BENEŠ Jaroslav - PAJKR Jaroslav (N), CHUCHMA Bronislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Josef Střešňák
Tip experta: výhra hostů

Můj jediný tip na výhru hostů v tomto kole. Hostující družina vedená Václavem Burešem bude chtít navázat na skvostný vstup do jarních odvet a to se jí povede i v Jimramově. Domácí sice pobrali nějaké body ale toto kolo vyjdou naprázdno.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů