2:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2019 16:00

19.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radostín vybojoval v Bobrové první jarní bod


Branky


38

Bobrová zachránila proti Radostínu po změně stran bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radostín vedl o dvě branky

Bobrová nastoupila do domácího zápasu s bilancí osmi výher v domácím prostředí a před vlastními fanoušky tedy zůstávala stoprocentní. To hosté z Radostína ještě na jaře nebodovali a propadli se již na deváté místo v tabulce. To domácí věděli, že je případná výhra vrátí na druhou příčku, protože sobotní výhra Svratky nad Jimramovem posunula právě svratecké hráče před Bobrovou. Domácí nehráli v prvním poločase moc dobře a toho využili hosté v 19. minutě Rostislavem Večeřou a ujali se vedení - 0:1. Další minuty se odehrávali mezi šestnáctkami a když již se všichni chystali ve velkém vedru na poločasovou přestávku, vstřelil branku hostů do šatny Jiří Novotný - 0:2.

Bobrová ve druhé půli vyrovnala

Druhý  poločas začali domácí očekávaným tlakem a hned ve 46. minutě snížil Michal Hájek - 1:2.  Domácí nadále útočili a dostávali obranu hostů často do úzkých. Ta dlouhou dobu odolávala šancím hostů a s blížícím se koncem zápasu se vkrádala na kopačky domácích nervozita. Vysvobozením tak byla pro domácí 84. minuta a branka Jiřího Svobody - 2:2. Zbytek zápasu se domácí snažili strhnout výhru na svoji stranu, ale radostínská obrana odolala závěrečnému tlaku domácích. Po závěrečném hvizdu rozhodčího Lišky, tak přišla první domácí ztráta Bobrové v této sezóně. Domácí tak zůstávají na třetí příčce a příští týden zajíždí do Ujčova, který je sice poslední, ale v domácím prostředí bude chtít Bobrovou potrápit. Radostín přivítá v derby Bory a v případě výhry je v tabulce přeskočí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček: " Opět jako minule ve Křoví. Velmi špatný první poločas, kdy jsme si nechali dát dva góly, hlavně ten do šatny byl úplně zbytečný. Druhá půle už byla podle našich představ, hrálo se prakticky na jednu bránu, ale z množství šancí jsme vydolovali pouze dva góly, takže hosté mají první jarní bod. "

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Jiří Pešek: V zápase s Bobrovou se nám podařilo vybojovat první jarní bod.Po prvním poločase jsme sice vedli 0:2,ale domácí nás druhou půli dostali pod velký tlak a o své vedení jsme přišli.Konečný bod byl pro nás hodně cenný.



Sestavy


TJ Sokol Bobrová
T. Flek [-] - J. Zalaba [-] (46. J. Ptáček [-] ) , J. Svoboda [-] , M. Malý [-] , V. Křepela [-] , M. Hájek [-] , R. Kratochvíl [-] , P. Dvořák [-] , D. Roháček [-] , L. Křepela [-] , K. Flídr [-]

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - R. Večeřa [-] , J. Kozel [-] , L. Oulehla [-] (88. M. Špaček [-] ) , D. Hrbek [-] , P. Císař [-] (70. T. Kadlec [-] ) , D. Toman [-] , L. Dvořák [-] (75. M. Gregar [-] ) , R. Fňukal [-] , J. Novotný [-] , J. Kohout [-]

ŽK: 50. J. Svoboda - 87. R. Fňukal , 90. T. Kadlec .
Hráči zápasu: M. Hájek - R. Večeřa .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: LIŠKA Jiří - ZLOCH Tomáš, STUPKA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Josef Střešňák
Tip experta: výhra domácích

Bobrová v minulém kole smolně přišla o bod v Křoví. Doma jim však Radostín, který prožívá nejhorší vstup do jara posledních let, problémy dělat nebude. Za překvapení by se považoval jakýkoli bodový zisk hostujícího celku a třeba i zlomení špatné série. Za domácí celek se prosadí Martin Malý.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích