Jimramov vyhrál souboj dvou posledních celků tabulky!


Branky


40. A. Hlaváč (p.) , 49. V. Dostál , 55. J. Štěrba , 86. P. Sedlák - 15. J. Mareš , 46. M. Zich
39

Jimramov vyhrál nad Ujčovem a vzdálil se mu o další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jimramov vedl o branku

Za pěkného nedělního odpoledne se v Jimramově potkala dvě poslední mužstva soutěže a úroveň utkání tomu odpovídala. Obe mužstva k utkání nastoupila v dosti okleštěných sestavách. Domácí se sice snažili tvořit hru, ale moc jim to nešlo, hosté spoléhali na dobrou obranu a dlouhé nákopy na tykadla Zicha a Rybu, kteří se oba v 1.poločase dostali do šancí, Zich branku minul a Rybu skvěle vychytal Hlaváč. Na druhé straně to bylo podobné, Buchta svou šanci zazdil a Štěrba nepřekonal Bureše. A tak se skore měnilo až ve 40.minutě, obránce hostí zahrál ve vzdušném souboji nešťastně rukou, a rozhodčí Šoukal ukázal na penaltový puntík a spojení penalta a brankář Hlaváč to je jistota 1 : 0.

Domácí se prostříleli k vítězství

Druhý poločas začal pro domácí šokem, po rozehrání ze středu hřiště ihned ztratili míč, následoval dlouhý nákop, brankář Hlaváč malinko zaváhal a důrazný Zich protlačil míč do sítě. Domácí po této brance přitlačili a v následujících deseti minutách rozhodli o výsledku. Ve 49.minutě se po kombinaci před vápnem opřel z 18ti metrů do míče Dostál a jeho tvrdá střela skončila u pravé tyče v síti. V55.minutě nacentroval z levé strany Nykodým a nabíhající Štěrba jeho přesný centr u levé tyče doklepl. Hosté měli smůlu v 66.minutě, když křížná střela z pravé strany zazvonila o tyč domácí branky. Komplikace pro domácí přišla v 72.minutě, kdy Dostál u hostující šestnáctky zbytečně fauloval Blechu a rozhodčí neváhal, 2.žlutá plus červená a bylo zaděláno na drama. Hosté začali posílat do šestnáctky jeden dlouhý míč za druhým a v 75.minutě se nechytatelně trefil J.Mareš - 3:2. V 84.minutě měl blízko k vyrovnání Ryba, ale míč v dobré pozici minul. V 86.minutě rozehrál z levé strany přímý kop Borovský, jeho nepovedený centr brankář Bureš neudržel a Pavel Sedlák pohotově doklepl do sítě. Kladem utkání byla oboustranně slušná hra a domácí si za velkou bojovnost těsné vítězství zasloužili.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Bez vytáček, byl to spíše boj s několika fotbalovými záblesky(smích) Ze základu dnes chyběli Dvořka s Báčkem, ale jak Bedýnka tak Nikita si s tím poradili dobře. V první půli měly oba celky 2 nebo 3 loženky, ale ujala se až Tošova pentle. Druhou půli jsme začali skvěle, při naší rozehře bylo za dvacet vteřin vyrovnáno, i to je svým způsobem umění(smích) Rychle jsme však odpověděli dvěma góly a vypadalo to na klidných posledních dvacet minut. Inženýr Žaba však nelenil a nechal se během sedmi minut vylejt, Oskar boys snížili a vyrovnání viselo ve vzduchu. Ke konci jsem se z posledních sil dobelhal k přímáku a kopl ho tak na hovno, že to zaskočilo i Frantu v brance a Pagi dorážkou rozhodl(smích) Odskočili jsme na rozdíl deseti bodů, ale dnes náš výkon hodný okresu určitě nebyl a budeme muset přidat, jinak to ve Svratce nedopadne dobře(smích) Závěrem respekt pro Pena a Pagiho, dnes jasně dokázali, že do starého železa ještě zdaleka nepatří. FORZA JIMRAMOV, sportu zdar a vesnické čutané zvlášť.

SK Ujčov
Oskar Jančík: Bojda Boys dnes předvedli více bojovnosti a nasazení, díky čemuž i s pomocí štěstěny asi zaslouženě vyhráli. My jsme v poli výslovně nepropadli, ale vypracované šance jsme zazdili. Situace na dně tabulky se poměrně vyjasnila a my půjdeme do zbytku sezóny s čistou hlavou... Nemáme co ztratit.



Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - P. Sedlák [-] (87. J. Sedlák [-] ) , P. Borovský [-] , Z. Novotný [-] - P. Nykodým [-] (70. J. Prüger [-] ) , J. Buchta [-] , V. Dostál [-] , L. Bednář [-] , J. Štěrba [-] - V. Peňáz [-] (89. P. Krejčí [-] ) , P. Sedlák [-]

SK Ujčov
F. Bureš [-] - M. Zich [-] , P. Ryba [-] , P. Němec [-] (74. L. Dvořáček [-] ) , P. Mitáš [-] , P. Mitáš [-] (83. P. Mareš [-] ) , J. Večeřa [-] , O. Jančík [-] (85. P. Rotkovský [-] ) , P. Blecha [-] , J. Nedoma [-] , J. Mareš [-]

ŽK: 62. P. Sedlák , 65. V. Dostál - 66. J. Mareš . ČK: 72. V. Dostál .
Hráči zápasu: V. Peňáz , L. Bednář , P. Sedlák .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŠOUKAL Roman - LIŠKA Jiří, PAJKR Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 4. 2019 18:12
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Jaroslav Pajkr
Tip experta: výhra domácích

V utkání dvou mužstev z konce tabulky, kde půjde o šest bodů, věřím našim borcům, že odčiní podzimní debakl na hřišti soupeře, do hry dají srdíčko a těsně zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích