0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:00

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižanov vyhrál v Bystřici


Branky


40

Křižanov vyhrál díky výkonu v prvním poločase nad rezervou Bystřice. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křižanov udeřil těsně před přestávkou

V rámci jarní domácí premiéry vyzvali bystřičtí fotbalisté soupeře z Křižanova. Při pohledu na tabulku byl favorit zápasu jasný, hosté během této sezony marně hledají formu z posledních let, domácím tedy teoretické předpoklady jasně velely k zisku tří bodů.

 

Úvod zápasu teoretické předpoklady nepotvrzoval, individuální kvalita zejména ve středové řadě sice byla na straně domácích, jejich akce ovšem končily na úrovni vápna hostů. Šablonovité akce domácích spolehlivě hasila hostující obrana na čele s výborným Halámkem, když už se povedlo oslovit domácí útočná tykadla adresnou přihrávkou, vystavil jim stopku pozorný “stoper v rukavicích” Stupka. Hosté se osmělovali postupně, když však z projevu domácích nepřicházely žádné varovné signály, nebezpečnost Křižanova stoupala akci od akce. Do vedení se po zásluze dostali po rohovém kopu, kdy míč propadl k volnému Navrátilovi, ten využil intenzivní teoretické přípravy i toho, že Mrňous nemohl vidět přes těla spoluhráčů i protihráčů vůbec nic, a míč napálil placírkou zkušeně a nechytatelně k levé tyči domácí svatyně. Než se zaskočení domácí stihli probrat z direktu, mělo být vedení hostů dvougólové – M. Burian využil svých tělesných dispozic, bez větších problémů pláchnul Dufkovi, kličkou si poradil s Mrňousem, nicméně Dufek své zaváhání napravil a nevýraznou Burianovu střelu vykopnul z brankové čáry. Mladší z bratrské dvojice Burianů však nemusel smutnit dlouho, protože ve 44. po Fendrychově krásném centru ukázkovým gólem do šatny hostující vedení zdvojnásobil. To ovšem ze strany autora přihrávky nemělo být vše – hned vzápětí uzmul míč domácím a elegantním slalomem si to namířil takřka přes půl hřiště až k Mrňousovi, kterého lehce obstřelil a stanovil poločasové skóre na 0:3.

 

Křižanov přidal další branku

Pokud se v šatně domácích o poločasové pauze rodily myšlenky na obrat, hosté je precizním výkonem od prvních minut druhé půle rázně odmítnuli. Hned v 50. minutě Fendrych míčem pod sebe oslovil D. Uhlíře, jehož jinak patrně gólová střela trefila pouze bránícího hráče domácích. Po hodině hry o sobě dali vědět konečně také domácí, hezká umístěná střela však pouze otestovala pevnost pravé tyče jedné z branek. Dvě minuty na to měl Bystřickým uštědřit finální KO střídající Bajer, svůj samostatný únik z boku ovšem zakončil prudkou střelou vedle. Hosté nemuseli věšet hlavy dlouho, protože nádech debaklu výsledku stanovil hrající trenér A. Burian, když spektakulární patičkou zakončil Andělovu akci z pravé strany hřiště. Domácí potupu mohli ve zbytku zápasu dokonat J. Uhlíř a opakovaně ofenzivní pravý obránce Kaštan, Mrňous však ke konci zápasu předvedl několik dobrých zákroků. Zejména akce z 84. snesla takřka ligové parametry, kdy se po zapojení pěti křižanovských borců dostal míč až ke Kaštanovi, jehož prudká hlavička se snášela pod břevno, Mrňousova pravice ovšem další změnu skóre nepřinesla. I tak hosté uštědřili domácím zcela po zásluze debakl v podobě 0:4



Ohlasy k zápasu


SK Bystřice nad Pernštejnem B
Zdeněk Sklenář: Dnes jsme podali špatný výkon a hosté zaslouženě vyhráli. V příštích zápasech se musíme o hodně zlepšit.

SK FC Křižanov
Roman Navrátil: Připsali jsme si důležité venkovní vítězství. Dnes jsme byli hodně produktivní a to je příslib do dalších zápasů.



Sestavy


SK Bystřice nad Pernštejnem B
J. Mrňous [-] - R. Kadlec [-] (46. F. Maršálek [-] ) , A. Pavelka [-] , M. Svoboda [-] , R. Sklenář [-] (66. P. Pačiska [-] ) , Z. Sklenář [-] , M. Hofmann [-] (46. J. Maršálek [-] ) , T. Pačiska [-] , F. König [-] , J. Dufek [-] (46. R. Špatka [-] ) , R. Chudoba [-]

SK FC Křižanov
J. Stupka [-] - R. Navrátil [-] (46. D. Bajer [-] ) , L. Anděl [-] , J. Bojda [-] (26. J. Uhlíř [-] ) , D. Fendrych [-] (74. D. Studený [-] ) , D. Uhlíř [-] , M. Burian [-] (78. M. Částek [-] ) , L. Halámek [-] , J. Milota [-] , A. Burian [-] , P. Kaštan [-]

ŽK: 71. M. Svoboda , 77. Z. Sklenář , 85. R. Chudoba , 90. R. Kadlec - 37. A. Burian , 65. J. Uhlíř .
Hráči zápasu: M. Burian , D. Fendrych , R. Navrátil .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠOUKAL Roman - POHANKA Václav, NEBOLA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Procházka

Expert: Vojtěch Šmahel
Tip experta: výhra domácích

Pokud Bystřice nastoupí v dobré sestavě, Křižanov podle mě porazí. Ten prozatím zůstává v průběhu celé soutěže za očekáváním a nemyslím si, že smůlu prolomí v Bystřici. Domácí vyhrají s udrženou nulou.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích