3:2
(3:1)
35. P. Císař (p.)
70. P. Císař
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 15:00

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov uhrál důležité vítězství


Branky


21. J. Štěrba , 44. M. Zobač , 45. J. Štěrba - 35. P. Císař (p.) , 70. P. Císař
42

Jimramov se vytáhl před domácími fanoušky a zdolal Radostín.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štěrba vstřelil dvě branky

Na dobře připraveném hřišti za pěkného jarního počasí se hrál v 1.poločase celkem pohledný fotbal. Hosté přijeli k utkání v silně kombinované sestavě a tak spoléhali na dobrou defenzívu a rychlé protiútoky tažené výborným Císařem a Večeřou. Domácí poměrně dobře kombinovali a vytvářeli si zajímavé příležitosti. Ve 21.minutě potáhl po pravé straně míč Peňáz, křížnou přihrávkou našel na levé straně Zobače a ten z první uvolnil na pravé straně Štěrbu a ten přízemní střelou na přední tyč prostřelil Dupala. Ve 35.minutě domácí chybovali při rozehrávce ve středu hřiště, rychlý kontr hostí vyřešil Novotný faulem a nařízenou penaltu proměnil bombou k pravé tyči Císař. Domácí byli chvíli otřeseni, ale hned se zvedli a v závěru poločasu hráli nejlepší hru. Ve 44.minutě nacentroval z pravé strany Peňáz a nabíhající Zobač hlavou uklidil míč do sítě. Hned ve 45.minutě vysunul Peňáz Štěrbu, ten postupoval sám na brankáře, ale Dupal ho skvěle vychytal, hostující obránci svému brankáři pouze fandili, tak se Štěrba znovu zmocnil odraženého míče a bezmocného brankáře překonal 3 : 1.

Domácí udrželi vítězství

Ve druhém poločase fotbal moc krásy nepobral, následoval jeden osobní souboj za druhým, některé velmi tvrdé a tak to byl spíše boj. Hosté měli po celý poločas znatelnou územní převahu, ale jejich akce končily většinou na šestnáctce, kterou domácí velkou obětavostí bránili a tak brankář Hlaváč byl prakticky bez práce. V  70.minutě doběhl hostující útočník téměř ztracený míč na brankové čáře, z první odcentroval a Císař snížil na rozdíl jedné branky. Závěr utkání se odehrával převážně uprostřed hřiště a byla to taková holomajzna. Domácí vybojovali zaslouženě cenné vítězství a za týden je čeká zápas o 6 bodů s tradičním soupeřem SK Ujčov.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Vydřené vítězství, ale taková těší nejvíce. První poločas se hrál celkem pohledný fotbal a konečně jsme taky zužitkovali vypracované šance a vedli 3:1. Druhá půle už moc pohledná nebyla, plná soubojů a nepřesností a to od všech aktérů. Radostín měl více ze hry a tlačil se za vyrovnáním, ale obětavý výkon všech domácích hráčů nakonec přinesl vítězství a mladej Bojda mohl dostat dárek k narozeninám(smích). Příští týden dorazí za hasičárnu Oskar boys a budou na nás určitě nahecovaní, tak doufám, že předvedeme divákům pěknou podívanou. FORZA JIMRAMOV, sportu zdar a vesnické čutané zvlášť.

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
Jiří Pešek: Domácím gratulujeme, v příštích zápasech se musíme zlepšit.



Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - P. Borovský [-] , M. Dvořák [-] , Z. Novotný [-] , L. Zavadil [-] (27. P. Sedlák [-] ) - V. Dostál [-] , L. Bednář [-] , J. Štěrba [-] - V. Peňáz [-] (65. P. Nykodým [-] ) , P. Sedlák [-] (81. P. Krejčí [-] ) , M. Zobač [-] -

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - R. Večeřa [-] , J. Koudela [-] (46. D. Staněk [-] ) , J. Novotný [-] , P. Dvořák [-] , P. Císař [-] , D. Toman [-] (83. D. Homola [-] ) , L. Dvořák [-] , R. Fňukal [-] , T. Kadlec [-] (80. M. Šimek [-] ) , J. Kohout [-]

ŽK: 53. V. Dostál , 75. J. Štěrba - 52. R. Fňukal .
Hráči zápasu: M. Dvořák , V. Peňáz , J. Štěrba - P. Císař .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BENEŠ Tomáš - DVOŘÁK Miloš, PAJKR Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Vojtěch Šmahel
Tip experta: výhra hostů

Jimramov doma dokáže hrát zajímavý fotbal i nám na podzim v určitých chvílích zle zatápěl. Na zkušený tým Radostínu to však stačit nebude. Hosté zvítězí a prosadí se Císař.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích