Křoví si v Jimramově zastřílelo!


Branky


11. V. Peňáz , 90. A. Hlaváč (p.) - 6. M. Polonec , 40. M. Kalina , 47. M. Polonec , 60. R. Roštinský , 65. V. Logara , 73. J. Borák (p.) , 85. M. Kalina
38

Jimramov nevstoupil do jara moc šťastně a prohrál s Křovím v domácím prostředí o pět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křoví vedlo o branku

V zahajovacím utkání jarní sezony přivítali domácí na svém hřišti zkušené mužstvo Křoví. Oboustranně slušně hrané utkání průměrné úrovně přineslo od domácích snahu a bojovnost, hosté předvedli větší fotbalovost, dobrou práci na míči a vyučovali v proměňování brankových příležitostí. V 1.poločase byla hra vyrovnaná a hosté šli do vedení, když se v 6.minutě prosadil přízemní střelou k pravé tyči Polonec. Domácí odpověděli v 11.minutě rychlou akcí po pravé straně, kdy prudký centr doklepl ve skluzu na malém vápně Peňáz. V dalším průběhu byla hra vyrovnaná více šancí měli domácí, ale koncovka byla žalostná. Ve 28.minutě po akci na levé straně trefil pravou tyč Nykodým. Hosté šli do vedení v závěru poločasu, kdy ideální centr z pravé uklidil zkušeně do sítě hlavou Kalina.

Hosté ovládli ve druhé půli hru a vstřelili pět branek

 V úvodu 2.poločasu po chybě v rozehrávce domácích se prosadil technickou střelou nejlepší hráč na hřišti Polonec. Po této brance nastal ve hře domácích neuvěřitelný chaos a hosté hlavně chyby v rozehrávce, kterých bylo moc zkušeně trestali a skóre uctyhodně narůstalo až na 1 : 7. V poslední minutě byl v šestnáctce faulován domácí Dvořák a nařízenou penaltu bezpečně proměnil brankář Hlaváč. K hladkému průběhu zápasu přispěl výborný výkon trojice rozhodčích v čele s hlavním Tomáškem, který nechal hráče hrát a to hře jen prospělo. Je třeba doufat, že facka na úvod jara domácí probere a přijdou i lepší výsledky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: První půle byla naprosto vyrovnaná a nic nenasvědčovalo tomu, že jimrboys nakonec vyfasujou sedm kusů. Začátek druhé půle výrazně ovlivnil třetí gól hostů, na který jsem jim namazal a jde jednoznačně na můj účet. Sere mně to, příští týden se polepším(smích) Chvíli potom se ke mně přidal Toša nepovedeným výhozem, 1:4 a zdarec. Takhle zkušený mužstvo už si zbytek zápasu pohlídalo. Cením si toho, že jsme to nezabalili a makali celých devadesát minut. Otevřeli jsme hru a tak se hosté dostávali do spousty přečíslení a ještě třikrát skórovali. I my jsme měli několik šancí, ale nedokázali jsme je využít. Právě ve využívání šancí a technice s balónem byl největší rozdíl. Hráči jako Šustr, Kalina nebo Polonec, ten byl dnes jasně nejlepší na hřišti, to mají zkrátka v noze a dokážou nabídnuté šance využít. My potřebujeme začít pořádně trénovat, protože nám po zimně zatím meruna spíš překáží. Sice jsme dostali na prdel, ale jedeme dál, FORZA JIMRAMOV, sportu zdar a vesnické čutané zvlášť.

TJ Sokol Křoví
Martin Šustáček: V zápase jsme zahráli dobře v ofenzívě a zaslouženě vyhráli.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - FERJANČIČ Igor, PTÁČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
29. 3. 2019 12:55
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Pavel Borovský
Tip experta: výhra domácích

Nebudu nic mlžit. Jako trenér jsem z přístupu k zimní přípravě hodně zklamanej a přípravné zápasy potvrdili, že do jara nejdeme příliš dobře připraveni. Mohu jen doufat, že začátek jara a mistrovské zápasy kluky probudí k větší aktivitě a navážeme na poslední dvě podzimní kola. Jinak samozřejmě věřím v naše vítězství.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Trenér, Předseda klubu - SK FC Křižanov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích