Béčko Nové Vsi rozhodlo po přestávce


Branky


16. J. Šandera (p.) , 43. J. Zdražil , 64. V. Novotný , 67. F. Chalupa , 90. F. Chalupa - 35. J. Lédl , 59. Y. Kharchenko (p.)
37

Domácí porazili druhý celek tabulky a upevnili si pozici v klidném středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli o branku

Za krásného fotbalového počasí přivítala rezerva Nové Vsi v úvodním utkaní jara hráče ze Svratky.Hosté přijeli  s jasným cílem pro jaro ,dotáhnout se na vedoucí Hamry na něž ztráceli pouhé tři body.Zápas začali ovšem lépe domácí,kteří po čtvrthodině hry vedli 1:0,když nařízenou penaltu na V.Novotného proměnil Kuba Šandera.Po obdržené brance však hosté zvýšili presink ,čímž začali narušovat  domácí rozehrávku z čehož  vyplynulo několik šancí z nichž hosté nakonec v 35.minutě srovanli  Kubou Lédlem na 1:1.Hosté mohli jít i do vedení ,ale střelu Kaliny z dvaceti metrů zastavila za již překonaným Čížkem tyč.Poločas  nakonec vyhráli domácí brankou Honzy Zdražila  z 43.minuty.

Ve druhém poločase domácí třikrát skórovali

Hostům se však podařilo v 59.minutě opět skóre dorovnat ,když nařízenou penaltu po faulu domácího brankáře Čížka proměnil Y.Karchenko.Po té ještě  hosté zahodili svou největší šanci jít v zápase do vedení ,když ze tří metrů přestřelili domácí branku .Od té doby domácí kontrolovali hru a přidali tři krásné branky,když se postupně trefovali v 64.minutě V.Novotný jenž využil odraženého míče a střelou k tyči překonal brankáře Šmahela.Na 4:2 již v 67.minutě zvyšoval Filip Chalupa jenž využil precizního centru V.Novotného.A na konečných 5:2 uzavřel skóre zápasu  v 91.minutě svou druhou brankou F .Chalupa jenž dokončil pěknou souhru ve vápně.



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík: Hodně těžký zápas s kvalitním soupeřem,jenž jsme rozhodli v posledních 25.minutách.

SK Svratka
Vojta Šmahel: V Nové vsi se nám dlouhodobě nedaří, což jsme podtrhli dnešním výkonem. Bohužel, pokud soupeři prakticky darujeme tři branky, opravdu nemůžeme pomýšlet na bodový zisk. Tím zároveň nechci snižovat výkon domácích, kteří hráli velmi dobře. Musíme se zvednout a za týden máknout doma proti Hamrům.



Počet diváků: 110. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - ZLOCH Tomáš, ŠOTOLA Bohuslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
24. 3. 2019 11:03
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Pavel Borovský
Tip experta: výhra hostů

První jarní tipy je spíš takové vaření z vody:-). Zimní přestávka je dlouhá a může se hodně získat i ztratit. Pokud budu vycházet z podzimní formy a výsledků, tak je favoritem Svratka. Myslím, že zrovna ve Svratce přes zimu nezaháleli a budou dobří i na jaře. Ve Vsi to lehké mít nebudou, ale těsně zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Trenér, Předseda klubu - SK FC Křižanov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích