Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2019 16:30

26.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves přejela Golčův Jeníkov


Branky


10

Dvanáctigólovou přestřelku přinesl zápas mezi Novou Vsí a Golčovým Jeníkovem, na konci které se mohli radovat domácí fotbalisté, jimž se povedl zejména první poločas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nasázeli pět branek

To jak se bude zápas vyvíjet, nasvedčilo prvních deset minut. Již v 1. minutě se prosadil domácí Beneš, když tváří v tvář přeloboval brankáře Skalu - 1:0. Ve 3. minutě bylo v Nové Vsi veseleji, to se prosadil kapitán Novák - 2:0. No a v 7. minutě si po přímém kopu naběhl na hlavičku Jelínek a nedal Skalovi šanci - 3:0. Jenikovští byli jak strnutí, přihrávky se jim moc nedařili a ke střele se téměř nedostali, takže domácí brankář Peca byl skoro bez práce.O slovo se opět přihlásili domácí a to ve 29. minutě, když se po rohovém kopu Vávry podruhé v zápase dokázal znovu prosadit hlavou Jelínek 4:0. Netrvalo dlouho a Nová Ves dokázala zvýšit na 5:0, a to když do vápna nacentroval Holcman, brankář Skala podklouzl a Beneš už měl jednoduchou práci. A to bylo vše k prvnímu poločasu.

Tři branky hostům k obratu nepomohly

Do druhého dějství v kročili lépe hosté, i když se tak úplně neprosadili, domácí Holcman totiž po centru do vápna poslal míč do své branky - 5:1. Jenže o tři minuty později se domácí dostali opět do pětigoloveho náskoku, Závorka poslal přihrávku mezi stopery, na kterou si naběhl Beneš a neodmitl možnost zkompletovat hattrick- 6:1. V 66. minutě se konečně dokázali prosadit i hosté, když se odraženy balón dostal k Svobodovi a ten do odkryté brány neměl problém dát gól - 6:2. V 71. minutě dokázal snížit na 6:3 hostující Skála a Jeníkov začal cítit, že by se zápasem šlo ještě něco udělat. Jenže ve 79. minutě po souhře Appelt-Zavorka-Novák, se posledně jmenovany dostal do zakončení a neměl problém z malého vápna překonat hostujícího brankáře posedmé - 7:3. V 86. minutě se po souhře s Novákem dostal do zakončení Závorka a nemýlil se - 8:3. Poslední slovo si vzal domácí Šimek, který dalekonosnou střelou překonal brankáře hostí podeváté a stanovil tak výsledek na 9:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Nová Ves u Světlé
Roman Závorka: Hodně nám pomohlo že už v 7. minutě jsme vedli 3:0. Celkem jsme podali dobrý výkon, což je vidět i na skóre.




Sestavy


TJ Jiskra Nová Ves u Světlé
J. Peca [-] - L. Holcman [-] , R. Závorka [-] , J. Beneš [-] , M. Šimek [-] , M. Vávra [-] (65. T. Sobek [-] ) , J. Novák [-] , D. Suchý [-] , M. Šimek [-] , P. Jelínek [-] (46. J. Pecha [-] ) , L. Appelt [-]

TJ SOKOL Golčův Jeníkov
V. Skala [-] (55. V. Svoboda [-] ) - P. Čejka [-] , M. Zelený [-] , S. Šulc [-] , P. Váňa [-] , L. Dvořák [-] , T. Koten [-] , D. Skála [-] , M. Satrapa [-] , D. Novotný [-] , J. Miřácký [-]

ŽK: 3. L. Dvořák , 36. P. Čejka .
Hráči zápasu: P. Jelínek , J. Beneš .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: LÓŽI Petr - DELÍN Vojtěch, KREJČÍ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích