Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2019 16:30

25.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kožlí potvrdilo první místo výhrou nad Novou Vsí


Branky


13

Definitivu prvního místa a také postup si zajistilo Kožlí šestigólovým výpraskem, kterým vyprovodilo Novou Ves. 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle přinesla jedinou branku

Domácí na svého soupeře vlétli zostra, hned v úvodních minutách si vypracovali řadu gólovek, které však zůstaly nevyužity. Gólovou radost domácím přinesla 13. minuta, kdy skóroval Petr Janů - 1:0. Nová Ves od inkasovaného gól předváděla dobrý výkon a také si vytvořila několik šancí, žádná z nich ale neměla gólovou tečku. A protože to byla jediná branka, kterou první poločas přinesl, odneslo si Kožlí do kabin jednobrankový náskok.

Kanonádu nastartoval Pešek

I přesto, že domácí v druhé pětačtyřicetiminutovce nepředváděli zrovna oslnivý výkon, to byli právě oni, kdo se mohl radovat z dalších gólových příspěvků. Nejprve byl ale v 66. minutě vyloučen hostující Jaroslav Hájek, což byla pro Kožlí vítaná pomoc. Už o dvě minuty později zásluhou Lukáše Peška navýšili na 2:0. Domácí kapitán ale nezůstal u jediné branky, v 76. minutě navýšil na 3:0 a nasměroval tak svůj tým ke třem bodům a kýženému prvnímu místu. Když se pak k němu přidal Šťastný a Geher, na výsledkové tabuli svítilo skóre 5:0. Debakl dokonal třetím gólem Lukáš Pešek, který ukázal, že je muž na správném místě a i díky vstřelenému hattricku může jeho tým slavit postup do I.B třídy.



Ohlasy k zápasu


SK Kožlí
Lukáš Pešek - hráč: Začátek zápasu byl podobný, jako zápas minulý. Šancí jsme měli dost na to, abychom rozhodli v prvních dvaceti minutách. Nakonec z toho byl pouze jeden gól. Soupeř hrál celkem dobře a několik šancí měli také. Ve druhém poločase jsme nehráli dobře, soupeř nás deset minut přehrával. Od vyloučení Jardy Hájka se soupeř v obraně sesypal a od druhého gólu to už bylo jen o tom, kolik gólů dáme. Zasloužená výhra. Touto výhrou jsme si zajistili první místo, za což jsme samozřejmě velice rádi

TJ Jiskra Nová Ves u Světlé
Roman Závorka - hráč: Až do vyloučení našeho hráče se hrál celkem vyrovnaný fotbal s šancemi na obou stranách, ale bohužel po vyloučení se zápas změnil v exhibici.



Sestavy


SK Kožlí
R. Vadinský [-] - P. Cicvárek [-] , V. Šťastný [-] , K. Makovec [-] , O. Machala [-] - J. Makovec [-] (74. T. Geher [-] ) , L. Pešek [-] , M. Geher [-] , J. Matěna [-] (77. P. Plesl [-] ) - M. Pokorný [-] (46. V. Šťastný [-] ) , P. Janů [-] (52. M. Veselý [-] ) -

TJ Jiskra Nová Ves u Světlé
J. Peca [-] - O. Šemík [-] , R. Závorka [-] , J. Beneš [-] , J. Pecha [-] , M. Vávra [-] , T. Sobek [-] (72. L. Holcman [-] ) , M. Šimek [-] , J. Hájek [-] , M. Šimek [-] , D. Suchý [-]

ŽK: 21. M. Pokorný , 21. J. Makovec , 32. K. Makovec , 64. O. Machala , 81. P. Plesl , 87. P. Cicvárek - 21. T. Sobek , 21. J. Hájek , 63. M. Šimek . ČK: 66. J. Hájek .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: NEUVIRTH Jakub - VESELÝ Miloslav (N), NETOPILÍK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Veselý

Expert: Jakub Bačkovský
Tip experta: výhra domácích

Kožlí je doma velice silné a Nová Ves bude bez šance.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích