3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 16:30

25.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji béček uspěla Ledeč


Branky


32. D. Popek , 52. J. Urban , 84. I. Rudenco - 44. M. Pátek
13

Na zápase fotila Simona Lukšíčková, děkujeme!

 

Hodně zajímavé utkání se hrálo v Ledči, kde se střetly rezervy týmů hrající nejvyšší krajskou soutěž. Nakonec byli díky třem vstřeleným brankám šťastnější domácí.

 

Článek bude doplněn v průběhu týdne.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle skončila nerozhodně

Domácí vstoupili do zápasu opatrně, i přesto však měli dostatek prostoru k tomu, aby si vytvářeli šance a jednu z nich dokázali zásluhou Davida Popka proměnit - 1:0. Přicházely i další šance ledečských hráčů, ty však zůstaly nevyužity. Oproti tomu Přibyslav využila zaváhání domácích, konkrétně Martin Pátek, který srovnal na 1:1. Takové skóre doprovodilo oba týmy do kabin.

V druhé půli dominovali domácí

Běžela 52. minuta, když se do zakončení dostal Jaroslav Urban a poslal svůj tým do vedení 2:1. Šance potom byl k vidění na obou stranách, padl ale už jen jediný gól, který šest minut před koncem vstřelil Ilia Rudenco a pojistil tak vítězství svého týmu. Zápas skončil výsledkem 3:1.



Ohlasy k zápasu


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou B
Tomáš Žemlička: poslední dva zápasy se nám nepovedli a tak jsme od začátku zápasu začali hrát opatrně, ale soupeř nám nechával dost prostoru a tak se nám podařilo vstřelit branku, i když šancí jsme měli dost, akorát jsme je nedokázali proměnit. Soupeř minutu před půlkou vstřelil po naší chybě branku. Do druhého poločasu jsme nastoupili aktivně a po chvíli jsme se dostali do vedení po hlavě našeho kapitána. Myslím, že druhou půli jsme měli pevně v rukou i přesto, že soupeř měl taky několik šanci, ale nedokázal je proměnit. Ke konci zápasu se nám povedlo vstřelit ještě jednu branku a tím jsme zápas uzavřeli a dokonce utkání už jsme si to pohlídali.




Sestavy


FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou B
J. Berka [-] - J. Voplakal [-] , O. Martinek [-] , J. Urban [-] (83. I. Rudenco [-] ) , S. Bezděk [-] (76. J. Stehno [-] ) , D. Popek [-] , M. Pajer [-] , M. Chlubna [-] , L. Hauser [-] , T. Žemlička [-] (72. M. Smejkal [-] ) , D. Prchal [-]

SK Přibyslav B
O. Uhlíř [-] - A. Mikulinec [-] , J. Jirásek [-] , A. Homolka [-] (60. M. Novák [-] ) , M. Strašil [-] , D. Tvrdík [-] , T. Kalenda [-] (72. T. Palán [-] ) , P. Svoboda [-] , M. Růžička [-] , M. Pátek [-] , J. Stejskal [-]

ŽK: 87. I. Rudenco .
Hráči zápasu: J. Urban .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: LÓŽI Petr - MUZIKÁŘ Jaroslav, MUZIKÁŘ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Veselý

Expert: Jakub Bačkovský
Tip experta: výhra hostů

Klukům se teď dost daří a doufám, že doplní i někdo z áčka a kluci urvou 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích