Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2019 16:30

25.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Víska si veze z Lipnice tři body


Branky


13

Celkem šest gólů padlo v zápase mezi týmy z dolní poloviny tabulky, víc jich však padlo do branky domácí Lipnice a Víska se tak mohla radovat z výhry, která jistě nejednoho fanouška překvapila.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté udeřili třikrát v prvních 30 minutách

Zápas začal velmi atraktivně. Již ve 4. minutě hosté ubránili svůj roh, poté se krásnou kombinační akcí dostali před bránu Lipnice, kde se nemýlil Lacina. Víska se však z vedení neradovala dlouho. V 7. minutě kopala Lipnice nevinně vyhlížející přímák z velké dálky. Doležán se rozhodl nestavět si zeď, čehož brzy litoval, neboť Bláha mu neuvěřitelnou střelou z 35 metrů vymetl pavučinu v šibenici. Lipnice věděla, že hraje o všechno a hnala se do útoku. Zanedlouho využil chybu hostující rosehrávky Rosenberg a zjevil se sám před brankářem hostí, mířil však vedle. O dalších pár minut později byli před Doležánem dokonce dva domácí hráči, hostující brankář však zmařil šance i Sůvovi i Rosenbergovi. Úder přišel na druhé straně a to dvojnásobný. Obě akce byly zcela totožné. Zatažení míče do lipnického vápna, předložení nabíhajícímu hráči na vápno a milimetrová rána placírkou pod břevno. Radovali se Benák a Krupička, a to ve 24. a 28. minutě. Poté měli ještě jednu velkou příležitost domácí, to když technickou střelu Bouchnera zastavila spojnice Doležánovy brány. To bylo z první půle vše.

 

Naději dal domácím Marek

Do druhé půle vstoupila Lipnice zoufalým náporem. Obranu hostí provětrával nově příchozí Marek, avšak přesné zakončení chybělo. V 60. minutě vystřelil Dolejší, míč se odrazil od tyče, jel po brankové čáře a tam si ho sebral Doležán. Poté se před brankáře hostí probil Rojka, mířil však těsně vedle. A zanedlouho se další lipnický pokus otřel o břevno. Gól naděje přinesl v 80. minutě po jednom ze svých  rychlých výpadů do vápna Marek, avšak již v 85. minutě se unavenou domácí obranou prosmýkl Lacina a uzavřel skóre zápasu. Poté měli hosté ještě dvě nadějné příležitosti, Sobotka byl však připraven.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lipnice nad Sázavou
Jan Dolejš - hráč: Zápas blbec. Jako když si ve FIFĚ nastavíš nejtěžší obtížnost a nemůžeš dát gól ani za nic, zatímco soupeřovy střely jsou naváděny laserem. My dali dva góly z deseti šancí, soupeř čtyři z pěti.




Sestavy


TJ Sokol Lipnice nad Sázavou
M. Sobotka [-] - A. Bláha [-] (46. D. Lomák [-] ) , B. Černý [-] , J. Dolejš [-] , T. Procházka [-] (65. J. Sobotka [-] ) - D. Červenka [-] , P. Dolejší [-] - Z. Rosenberg [-] (74. T. Rojka [-] ) , J. Bouchner [-] - R. Kubát [-] , L. Sůva [-]

Sokol Víska
M. Doležán [-] - P. Málek [-] , D. Kufr [-] , P. Lacina [-] , M. Houdek [-] , M. Benák [-] (79. A. Filip [-] ) , L. Málek [-] , M. Hýbl [-] , J. Krupička [-] (68. L. Fikar [-] ) , R. Sadílek [-] , A. Křivský [-]

ŽK: 83. J. Bouchner - 20. M. Houdek .
Hráči zápasu: D. Lomák - D. Kufr , M. Doležán .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: VOJTÍŠEK Radek - MUZIKÁŘ Ondřej, VÍŠEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Ondřej Veselý

Expert: Jakub Bačkovský
Tip experta: remíza

Oba týmy hrají spíše dole a zápas skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích