Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2019 16:30

24.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipnice v Nové Vsi na body nedosáhla


Branky


11

Lipnici po výhře v minulém kole čekal venkovní zápas na hřišti Nové Vsi, která má nyní velmi dobrou formu. I když se hostům podařilo skórovat celkem dvakrát, přesto odjeli bez bodu - domácí borci se totiž prosadili hned čtyřikrát a konečné skóre tak bylo 4:2 pro Novou Ves.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové vedení zařídil Beneš

Již ve druhé minutě se domácí dostali do první vložené šance, to když Novák odcentroval do vápna na volného Závorku, který z první netrefil o kousek bránu. Domácí pokračovali v nastaveném tempu, leč bez efektniho zakončení. To se změnilo až ve 27. minutě, kdy se po rohovém kopu prosadil Beneš. 1:0. Ve 32. minutě mohlo být s hostujícimi ještě hůř, to když se řítil sám na brankáře Suchý, ale míč si naposlední chvíli ukopl, a tak Sobotka byl bez práce. Lipnici se nedařilo, nedokazala podržet balón, ani si vypracovat vážnější příležitost, vše se snažili vyřešit střelou z dálky, se kterými neměl Šimek žádný problém.

Branky Suchého přinesly domácím tři body

V druhém poločasu se nastavilo celkem ležérní tempo, Domácí jako by už byli spokojeni s výsledkem a dopředu se moc nehnali, zatímco Lipnice začala z efektňovat střelu z dálky. V 72. minutě už jim jedna taková vyšla a hostující Rojka se radoval z branky na 1:1. Radost však hosté neměli dlouho, o 4 minuty později se po šťastném odrazu prosadil Suchý a domácí opět vedli. Jako opařená byla v tu chvíli Lipnice, a o další 2 minuty později se po kombinační akci středem hřiště znovu prosadil Suchý. Poslední hřebíček do branky Lipnice zatloukl Šimek, jehož centr propadl až za brankarova záda 4:1. Poslední slovo si vzal hostující Červenka, který střelou z dálky jen korigoval výsledek na konečných 4:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lipnice nad Sázavou
Jan Dolejš - hráč: První půli jsme odehráli ustrašeně, ve druhé jsme se zvedli a vyrovnali. Srazila nás branka z očividného ofsajdu, jenž nebyl domácím asistentem odmáván. Potom se projevila únava toho torza, které nám zbylo z ideální sestavy.



Sestavy


TJ Jiskra Nová Ves u Světlé
M. Šimek [-] - L. Appelt [-] , R. Závorka [-] , J. Beneš [-] , J. Novák [-] (46. P. Vávra [-] ) , M. Vávra [-] (82. L. Nedoma [-] ) , T. Sobek [-] , D. Suchý [-] , J. Hájek [-] , P. Jelínek [-] , M. Šimek [-]

TJ Sokol Lipnice nad Sázavou
M. Sobotka [-] (80. A. Dolejš [-] ) - T. Procházka [-] , J. Dolejš [-] , B. Černý [-] , A. Bláha [-] - P. Dolejší [-] , J. Sobotka [-] , D. Červenka [-] - J. Bouchner [-] , Z. Rosenberg [-] , M. Bacík [-] (46. T. Rojka [-] ) -

ŽK: 31. L. Appelt , 57. D. Suchý , 80. P. Vávra - 43. Z. Rosenberg , 68. D. Červenka , 73. T. Procházka , 77. J. Dolejš , 87. T. Rojka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BOUDA Josef - MUZIKÁŘ Ondřej, PECA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích