3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 13:30

24.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Světlá odjela z Dlouhé Vsi s prázdnou


Branky


11

Světlá nad Sázavou přijela na hřiště Dlouhé Vsi s jasným cílem - dostat se zpět na vítěznou vlnu. Domácí však využili výhodu domácího prostředí a díky třem vstřeleným brankám si připsali cennou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku v první půli vstřelili domácí

Oba týmy nastoupily a poslepované sestavě a bylo to znát na hře obou týmů - zápas byl velmi vyrovnaný a nabídl šance na obou stranách. Zatímco domácí hrozili hlavně po rohových kopech, hosté pálili šance po křídelních akcích - šance Phana a Dibelky zůstaly nevyužity. V 36. minutě se osvědčili staré známé příslové Já na bráchu, brácha na mě, konkrétně v podání bratrů Lukačinových, akci zakončoval starší z bratrů Josef a Dlouhá Ves šla do vedení. Martin Lukačina poté mohl přidat další branku, ale vylámal si zuby na brankáři Váchovi. To bylo pro první poločase vše.

Světlá neproměnila penaltu

Pátá minuta druhé půle přinesla další vzruch před brankářem Váchou, domácí totiž kopali penaltu, kterou proměnil Milan Kunášek a Dlouhá Ves tak vedla už 2:0. Poté se znovu hra přelévala ze strany na stranu a bylo k vidění několik šanci před oběma brankáři. Definitivní podobu výsledku dal v 80. minutě Luděk Freudenreich - 3:0. Když pak Dibelka v závěru neproměnil penaltu, bylo o výsledku jasno a tři body tak možná trochu překvapivě zůstaly v Nové Vsi.



Ohlasy k zápasu


TJ Dlouhá Ves
Martin Lukačina - hráč: Do zápasu jsme šli se slepenou sestavou, ale i soupeř měl podobné problémy. Hra byla vyrovnaná, ale vedeni 1:0 jsme urvali my, v druhé půli kopali hosté penaltu se kterou si Rajdl s přehledem poradil, a to byl zlom zápasu. Utkání jsme dovedli do vítězného konce.




Sestavy


TJ Dlouhá Ves
L. Rajdl [-] - P. Blažek [-] , O. Svoboda [-] , M. Sláma [-] , J. Lukačina [-] , L. Neubauer [-] , T. Říha [-] , V. Krečman [-] (70. L. Freudenreich [-] ) , J. Polák [-] , M. Kunášek [-] , M. Lukačina [-]

FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
J. Vácha [-] - T. Kozlík [-] , c. Phan [-] , M. Šmíd [-] , J. Vaňásek [-] (23. T. Bárta [-] ) , L. Dibelka [-] , L. Pirožek [-] , F. Lacina [-] , A. Skalický [-] , J. Tvrdý [-] , J. Mrkvička [-] (71. M. Vaňkát [-] )

ŽK: 21. T. Říha , 35. M. Sláma , 53. M. Lukačina - 28. T. Bárta , 30. J. Mrkvička , 50. c. Phan .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ODVÁŘKA Jan - DOČKAL Lukáš, MOŠNER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů