Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 16:30

24.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Herálec si poradil s Okrouhlicí


Branky


21. J. Pátek , 24. J. Bradáč , 43. O. Král , 51. O. Král , 58. J. Bradáč , 71. M. Dvořák - 8. J. Beránek , 76. D. Prášek (p.)
11

Gólově bohatý zápas přineslo střetnutí mezi týmy Herálce a Okrouhlicí. I když byli domácí jasní favorité, do vedení šli hned zkraje zápasu hosté. Pak se však ke slovu dostali fotbalisté Herálce a zvítězili čtyřgólovým rozdílem.

Článek bude doplněn v průběhu týdne.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Okrouhlice šla brzy do vedení

Hned osmá minuta přinesla radost hostujícím hráčům, když se prosadil Josef Beránek a zařídil svému týmu vedení. To však trvalo pouhých 13 minut, Josef Pátek se dostal do zakončení a srovnal na 1:1. O tři minuty později dokonal dílo Jakub Bradáč a bylo to 2:1. Konečné poločasové skóre stanovil dvě minuty před odchodem do kabin Ondřej Král - 3:1.

Pohodový druhý poločas pro Herálec

Stav 3:1 pro domácí neměl v druhé půli dlouhé trvání, v 51. minutě přidal svůj druhý gól Ondřej Král a rozdíl ve skóre byl najednou tříbrankový. Ani toto skóre se na výsledkové tabuli příliš neohřálo, to když Jakub Bradáč podruhé skóroval a navýšil tak na 5:1 pro domácí. A když se hosté snažili z pěti branek oklepat, přišel poslední hřebíček do rakve, který obstaral v 71. minutě Michal Dvořák. 76. minuta přinesla aspoň snížení, když se z pokutového kopu trefil David Prášek. Konečné skóre tak bylo 6:2 pro domácí



Sestavy


TJ Sokol Herálec
P. Nermut [-] - A. Ježek [-] (59. T. Tecl [-] ) , P. Paclík [-] , V. Hrala [-] , L. Moravec [-] - J. Pátek [-] , O. Král [-] - J. Bradáč [-] , V. Vašák [-] (59. M. Král [-] ) , M. Dvořák [-] , M. Stoličný [-] (73. S. Komůrka [-] )

TJ Sokol Okrouhlice
M. Žáček [-] - L. Červený [-] , M. Strašil [-] , M. Beránek [-] , J. Zadina [-] - L. Kahoun [-] , J. Beránek [-] , M. Med [-] - J. Valenta [-] , J. Beránek [-] , D. Prášek [-] -

ŽK: 48. V. Hrala - 50. J. Beránek .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: VOJTÍŠEK Radek - VALÍČEK Adam, ČÍŽEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích