2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2019 16:30

23.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Víska v Okrouhlici na body nedosáhla


Branky


13

Souboj dvou týmů ze spodní poloviny tabulky, tedy Okrouhlicí a Vískou, přinesl dvě branky, když obě z nich padly do branky hostí a domácí se tak mohli radovat z důležité, povzbuzující výhry!

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Povedený úvod domácích

Do utkání vstoupili lépe domácí, kteří se ujali vedení již v 7. minutě zápasu, poté co rychle rozehrál autové vhazování Jan Beránek a dlouhým míčem našel na velkém vápně osamoceného Josefa Beránka, který si míč sklepl a vstříct gólmanovi hostů se nemýlil. Gól hráče Vísky zaskočil, ale nedlouho po něm si vypracovali i své gólové příležitosti, domácího strážce svatyně Koncze se jim však překonat nepodařilo a jelikož ani domácí své šance neproměnili, do kabin odcházeli šťastnější hráči Okrouhlice.

Víska se nezmohla na odpor

Ve druhém poločase už na svém hřišti kralovali domácí, kteří těžili zejména z rychlých protiútoků proti pomalejší obraně Vísky, ta už si moc šancí nevypracovala, kdežto domácí jich zahodili hned několik, z toho jednou nastřelili břevno. Uklidňující gól přidal až v samém závěru zápasu domácí Prášek, který po úprku obranné čtyřky z Vísky postupoval sám na gólmana hostů, kličkou ho obešel a zakončil míč do prázdné brány. Okrouhlice se tak mohla radovat z domácí výhry.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Okrouhlice
David Prášek - hráč: Pro nás je to zasloužené vítězství a důležité tři body cenné o to víc, v jak improvizovaném složení jsme hráli. Všichni hráči předvedli bojovnost, nasazení a týmový výkon. Vypracovali jsme si několik šancí a kdybych nebyl kopyto, mohli jsme vyhrát mnohem větším rozdílem.




Sestavy


TJ Sokol Okrouhlice
M. Koncz [-] - J. Šimánek [-] , M. Beránek [-] , J. Zadina [-] (65. L. Coufal [-] ) , M. Strašil [-] - V. Strašil [-] , J. Beránek [-] , M. Med [-] , M. Pešek [-] - J. Beránek [-] , D. Prášek [-]

Sokol Víska
Z. Lukeš [-] - D. Kufr [-] , J. Krupička [-] , M. Benák [-] (75. A. Filip [-] ) , M. Hýbl [-] , V. Ondráček [-] (46. M. Nedbal [-] ) , L. Málek [-] , M. Houdek [-] , R. Sadílek [-] , A. Křivský [-] , J. Šlechta [-] (28. M. Dobrovolný [-] )

ŽK: 75. V. Strašil , 83. L. Coufal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Zadinová Olga - SOMMER Petr (N), KRAIBICH Dušan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích