Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2019 16:30

23.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kožlí nastřílelo Dlouhé Vsi "sedmičku"


Branky


13

V jasnou záležitost se proměnil zápas mezi Kožlím a Dlouhou Vsí, která mohla na bodový zisk pomýšlet jen velmi krátkou dobu. Po kanonádě v prvním poločasu byl nakonec výsledek 7:2 pro domácí. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl šest branek

Kožlí na svého soupeře hned od začátku vlétlo a hned v první minutě šly zásluhou Jakuba Matěny do vedení. Diváci se sotva přestali radovat z první vstřelené branky a už to bylo 2:0,když ve třetí minutě skóroval Martin Pokorný. Opravdu nevydařený vstup do utkání pro hosty. Ale i ti se dočkali gólového úspěchu, ve 14. minutě snížil střelec Dlouhé Vsi Martin Lukačina. Tři góly v první čtvrthodině museli přítomné fanoušky potěšit. Ale pouze u třech zářezů nezůstalo, po třiceti minutách hry se svého druhého gólu dočkal Jakub Matěna a rozdíl mezi oběma týmy byl znovu dvougólový. Když se pak z penalty prosadil Lukáš Pešek a po něm skóroval znovu Martin Pokorný, byl poločasový výsledek hrozivých 5:1 v neprospěch Dlouhé Vsi.

 

Další branky padaly v závěru

Druhá půle bohužel pro nestranného diváka nezačala stejně, jako ta první, na góly se muselo čekat do poslední dvacetiminutovky. Nejprve se v 76. minutě prosadil Petr Janů, o dvě minuty později snížil znovu Martin Lukačina. Konečnou podobu skóre dal další dvogólový střelec Petr Janů a Kožlí se tak mohlo radovat z vysoké výhry 7:2.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Kožlí
Lukáš Pešek - hráč: Do zápasu s Dlouhou Vsí jsme šli posíleni výsledky sobotních zápasů. Začali jsme dobře a rychle jsme vedli 2:0, pak jsme trochu polevili a přišel trest v podobě snížení. I nadále jsme měli šance na to, abychom přidali další góly, ale gólman hosty několikrát podržel. Uklidňující byl gól na 3:1 a následně na 4:1. Pak si myslím, že bylo po zápase. Druhý poločas nám už tolik nevyšel, ale i tak jsme ještě pár gólů přidali. Bylo vidět, že Dlouhá Ves nepřijela kompletní, ale i tak podali sympatický výkon.




Sestavy


SK Kožlí
R. Vadinský [-] - P. Cicvárek [-] (60. V. Šťastný [-] ) , T. Geher [-] , V. Šťastný [-] , K. Makovec [-] - J. Matěna [-] , M. Geher [-] , J. Makovec [-] (46. P. Plesl [-] ) , L. Pešek [-] - P. Janů [-] , M. Pokorný [-] -

TJ Dlouhá Ves
L. Rajdl [-] - T. Němec [-] , P. Blažek [-] , J. Polák [-] , V. Krečman [-] (84. J. Havlík [-] ) , M. Kunášek [-] (73. N. Vojta [-] ) , L. Freudenreich [-] , M. Lukačina [-] , O. Svoboda [-] , F. Kotouč [-] , L. Neubauer [-]

ŽK: 33. J. Makovec - 56. T. Němec , 66. F. Kotouč .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: VOJTÍŠEK Radek - BŘEZINA Miloš (N), VÁCHA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích