0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 16:30

23.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věžnice prodloužila vítěznou sérii


Branky


12

Zápas mezi Starým Ranskem a Věžnicí nabídl zajímavý fotbal, kdy se na branku čekalo delší dobu. Čekání prolomili v druhé půli hosté a i v poslepované sestavě dokázali udolat Ransko na jeho hřišti. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nevyzráli na pozornou obranu Věžnice

Věžničtí na utkání dali dohromady sotva 12 zdravých lidí. Na střídačku tak museli matadoři Novotný s Kaňkovským. Přesto do zápasu vstoupili s otevřeným hledím. Domácí se sice snažili hned od začátku zatlačit hosty před vápno, ale ti pozornou obrannou hrou drželi hru daleko od vlastní branky. Navíc se aktivním napadáním snažili narušovat rozehrávku domácích. Hra se tedy odehrávala mezi vápny a vzruch přinášely pouze standartní situace, které se rodily na obou stranách. Ovšem k přímému ohrožení branky nedošlo a tak se do kabin šlo za bezbrankového stavu.

Zafungovalo známé fotbalové přísloví

V druhém poločasu se přeci jenom hra přesunula před hostující branku. Domácí po většinu času drželi míč a tlačili se do zakončení. Hostující obrana měla co dělat, aby uhájila čisté konto. V závěru utkání se potvrdilo otřepané nedáš, dostaneš. Domácí neproměnili několi vyložených šancí a tak je hosté potrestali. Nejprve se do brejku dostal Prokeš a poslal hosty do vedení. Zanedlouho tentýž hráč vybojoval na půlce míč, vysunul Chalupníka a ten dal gólovou tečku zápasu.



Ohlasy k zápasu



SK Věžnice
David Drahoš - brankář: K zápasu jsme jeli tak trošku polepení a s vědomím, že nemáme co ztratit. Kluci to utkání neuvěřitelně odmakali a výsledkem je cenná výhra z venku.



Sestavy


TJ Spartak Staré Ransko
A. Kadlec [-] - Z. Zvolánek [-] , M. Losenický [-] , M. Ročárek [-] , F. Holcman [-] (77. P. Machovec [-] ) , V. Hudec [-] , M. Vavroušek [-] (86. R. Kafka [-] ) , M. Říha [-] , O. Mišinger [-] , T. Hocke [-] , J. Pecina [-] (65. F. Dymáček [-] )

SK Věžnice
D. Drahoš [-] - J. Francálek [-] (65. M. Chalupník [-] ) , P. Beneš [-] (88. . Novotný [-] ) , T. Kunc [-] , A. Drahoš [-] , V. Vlach [-] , T. Benc [-] , R. Tecl [-] , J. Prokeš [-] , D. Cakl [-] (90. J. Kaňkovský [-] ) , M. Fikejz [-]

ŽK: 35. M. Ročárek .
Hráči zápasu: T. Kunc , J. Prokeš .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: ONDRÁČEK Milan - PROKOP Jiří, MOŠNER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích