Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 16:30

22.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas v Dlouhé Vsi přinesl 10 branek


Branky


26. M. Lukačina , 54. F. Kotouč , 77. J. Polák , 85. M. Lukačina (p.) , 93. J. Polák - 10. T. Kalenda , 44. J. Imramovský , 52. J. Imramovský (p.) , 66. P. Málek , 68. P. Málek
10

Nejgólovější zápas se o víkendu odehrál na hřišti Dlouhé Vsi, kam přijela bojovat o body Přibyslav.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové vedení pro hosty

Oba týmy vlétly do zápas pěkně zostra, skóre se měnilo už v 10. minutě zásluhou Tomáše Kalendy a hosté šli do vedení. To však Přibyslavi zůstalo pouze 16 minut, když se prosadil domácí střelec Martin Lukačina. Ani výsledek 1:1 však nebyl v tomto poločase konečný, když se minutu před hvizdem oznamující konec poločasu prosadil Josef Imramovský. Bylo tak zaděláno na zajímavou druhou půli.

Infarktový závěr přinesl domácím bod

Běžela sedmá minuta druhého poločasu, když z penaltového puntíku navýšil vedení hostů znovu Josef Imramovský. Ani tento stav však neměl dlouhého trvání, když o dvě minuty později snížil na 2:3 Filip Kotouč. Zdánlivý "hřebíček do rakve" zasadil domácím Pavel Málek, který skóroval hned dvakrát, a to v 66. a 68. minutě - bylo to tedy 5:2 pro hosty. Dlouhá Ves však odmítla složit zbraně a zabrala, což vedlo k brance Jiřího Poláka, který třináct minut před koncem snížil na 3:5. Už už to vypadalo, že hosté odjedou se všemi třemi body, přišla však 85. minuta a domácí měli výhodu pokutového kopu, kterého se chopil hráč ze všech nejpovolanější - kanonoýr Martin Lukačina se tváří v tvář brankáři Musilovi nemýlil - 4:5. Poslední gólovou tečku si nechal Jiří Polák až na 93. minutu a rozhodl tak o dělbě bodů mezi oběma týmy. Diváci v Dlouhé Vsi tak zažili velkolepé gólové představení.



Ohlasy k zápasu


TJ Dlouhá Ves
Martin Lukačina - hráč: Derby bylo vyhrocené od první minuty, od začátku to byla hra nahoru dolů, první se prosadily hosté, ale na to jsme dokázali odpovědět. Poté se v koncovce dařilo více hostům, v druhé půli jsme začali Přibyslav tlačit, ale góly dávali oni, po několika střídáních na obou stranách jsme Přibyslav zatlačily do jejich vápna a dokázali urvat bod.




Sestavy


TJ Dlouhá Ves
L. Rajdl [-] - M. Kunášek [-] , L. Freudenreich [-] , V. Cibulka [-] (14. M. Sláma [-] ) , M. Lukačina [-] , O. Svoboda [-] (70. M. Höfer [-] ) , J. Lukačina [-] , N. Vojta [-] (76. R. Janáček [-] ) , R. Veselý [-] , F. Kotouč [-] (66. J. Polák [-] ) , L. Neubauer [-]

SK Přibyslav B
T. Musil [-] - T. Kalenda [-] (46. P. Málek [-] ) , J. Imramovský [-] , M. Strašil [-] (81. J. Jirásek [-] ) , V. Pospíchal [-] , J. Stejskal [-] , A. Mikulinec [-] , D. Tvrdík [-] , M. Růžička [-] , R. Musil [-] , M. Pátek [-] (73. T. Palán [-] )

Počet diváků: 62. Rozhodčí: GRUBER Vojtěch - PROKOP Jiří, MOŠNER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů