Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2019 16:30

21.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kožlí vyloupilo Dolní Město


Branky


14

Kožlí v dalším kole zavítalo do Dolního Města, kde ho rozhodně nečekalo nic lehkého. Domácí však i přes svůj dobrý výkon nedokázali odvrátit porážku 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté udeřili hned dvakrát

Domácí předváděli zkraje zápasu velmi dobrý fotbal, bylo to ale Kožlí, kdo šlo díky trefám Gehera a Peška do vedení. Vypadalo to, že se Dolní Město po těchto dvou direktech už nezvedne, ke zdramatizování zápasu ale měli sil dost, když se gólem po šťastné tyči trefil ve 23. minutě Boleš. Tato branka domácí nakopla a Kožlí najednou tahalo za kratší konec. I přes svou převahu mohli domácí borci inkasovat, hostující hráči však byli neúspěšní.

Vítězství pečetil Šťastný

Druhý poločas přinesl převahu hostů, kteří se díky své aktivitě dostali k zahrávání pokutového kopu, který proměnil Lukáš Pešek a připsal si tak svůj druhý gól v zápase - 3:1!.  Domácí Rebely poté "dorazil" Vít Šťastný a definitivně tak přisoudil bodový export hostům. Domácí se ještě zmohli na snížení, když branku vstřelil Krupička a určil tak konečné skóre 4:2 pro Kožlí!



Ohlasy k zápasu



SK Kožlí
Lukáš Pešek: Věděli jsme, že nás v Dolním Městě nečeká lehký zápas, což se potvrdilo. Domácí hráli dobrý fotbal, hlavně Mišta a Míla Kozlík se ukázali jako velmi dobří fotbalisté. Druhý poločas jsme byli podle mě více nebezpeční my. Zasloužená výhra.



Sestavy


TJ Rebel Dolní Město
L. Venc [-] - P. Kvanka [-] (75. F. Venc [-] ) , A. Vápeník [-] , M. Rumanovský [-] , M. Kozlík [-] , J. Sklenář [-] (62. J. Krupička [-] ) , V. Boleš [-] , M. Mišta [-] (48. D. Štěpánek [-] ) , L. Doležal [-] , A. Janák [-] (46. M. Venc [-] ) , O. Pojezdný [-]

SK Kožlí
R. Vadinský [-] - O. Machala [-] , A. Příhoda [-] , V. Šťastný [-] , K. Makovec [-] - J. Matěna [-] , T. Geher [-] , J. Makovec [-] (83. M. Šafařík [-] ) , L. Pešek [-] - V. Šťastný [-] , M. Geher [-] -

ŽK: 43. J. Makovec , 74. V. Šťastný , 87. A. Příhoda .
Hráči zápasu: L. Pešek , V. Šťastný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KRULÍK Josef - MUZIKÁŘ Ondřej, HAVRÁNEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Ondřej Veselý

Expert: Martin Lukačina
Tip experta: výhra hostů

Kožlí je nepříjemný soupeř, hraje tvrdě do těla, což Dolnímu městu nesedí a padne.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích