4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 16:30

21.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dibelka hattrickem sestřelil Herálec


Branky


13

Do Svétle nad Sázavou přijel bojovat o body Herálec, se zlou se však potázal, domácí je vyprovodili čtyřmi góly a napravili bodovou ztrátu z minulého kola. V dresu Světlé úřadoval střelec lukáš Dibelka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padly tři góly

Herálec přijel bez několika hráčů základní sestavy a to bylo vidět od prvních minut. První šanci Světlé měl Filipský, střílel však z prostoru penalty vedle. Na první branku čekali diváci do 16.minuty, kdy se po centru Sobka prosadil Dibelka. O 2 minuty později se na pravé straně uvolnil Šmíd a vstřelil druhou branku domácích. Několik dalších nadějně se rozvíjejících akcí většinou zkazila špatná finální přihrávka. Herálec se dostal pouze k jedné střele ze střední vzdálenosti,kterou Vácha vyrazil na roh. V 38.minutě upravil na poločasových 3:0 Dibelka.

Světlá nepřipustila komplikace

Obraz hry ve druhé půli byl stejný, jako v prvním poločase. Světlá držela míč a diktovala tempo hry. V 72.minutě protlačil míč do sítě Dibelka - 4:0.V závěru už se zápas spíše dohrával .Za zmínku stojí jen hlavička domácího stopera Burdy, která skončila na tyči.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
Lukáš Dibelka - hráč: Očekával jsem hodně těžký zápas, na podzim byl Herálec nejlepší tým, na který jsme narazili. Hosty jsme za celý zápas k ničemu nepustili a hrálo se v podstatě jen na jednu bránu. Několikrát jsme zvolili špatné řešení ve finální fázi,jinak mohl být brankový rozdíl ještě výraznější.




Sestavy


FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
J. Vácha [-] - T. Kozlík [-] , M. Šmíd [-] , O. Burda [-] (84. M. Vaňkát [-] ) , L. Dibelka [-] , L. Pirožek [-] , M. Krajanský [-] (62. A. Skalický [-] ) , L. Filipský [-] , T. Hradecký [-] , M. Petrus [-] , L. Sobek [-] (74. c. Phan [-] )

TJ Sokol Herálec
J. Bradáč [-] (37. P. Nermut [-] ) - M. Bárta [-] , T. Kovařík [-] , P. Paclík [-] , T. Klement [-] - J. Vlk [-] , O. Král [-] , L. Moravec [-] - J. Pátek [-] , M. Dvořák [-] , V. Vašák [-]

ŽK: 32. M. Krajanský .
Hráči zápasu: L. Dibelka , M. Petrus .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: BERÁNEK Jiří - NOVÁK Vojtěch, SOCHOR Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Ondřej Veselý

Expert: Martin Lukačina
Tip experta: výhra domácích

Zápas z čela tabulky bude tahákem kola, kde bude mít Světlá výhodu domácího prostředí a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích