2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2019 16:00

20.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Světlé se s Vískou podělila o body


Branky


18

Světlá se ve 20.kole vypravila na hřiště Vísky a nutno podotknout, že byl považována za favorita. Domácí však svým nasazením a bojovností dokázali vydřít překvapivý a hlavně důležitý bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První desetiminutovka přinesla dvě branky

Domácí utkani vstoupili nabuzeně, od první minuty se snažili hrát aktivně. Ve 4.minutě jim však neklapla ofsajdová past a kanoný Dibelka se z pravé strany nemýlil - 1:0. Víska se však rychle oklepala, když Daniel Kufr krásnou pumelicí propálil vše, co mu stálo v cestě Daniel Kuf. Po pěkné kombinaci se tentýž hráč dostal v 15. minutě do úniku, ale byl obráncem Světlé faulován zezadu - k překvapení domácích se však "nečervenalo". Kolem 30. minuty vystřelili jeden z hostujících k tyči, skvělým zákrokem se ale zaskvěl brankář Doležán. Světlá poté hrozila převážně z rohů, kde mohli uplatnit svou výškovou převahu. Ve 35. minutě mohla jít do vedení Víska, kdy se do míče opřel Fikar, ale těsně minul. Do kabin se tak šlo za stavu 1:1 Bojovnosti a nasazenim jsme se jim ale rovnali.

Do druhého poločasu vstoupili domácí s úmyslem hlavně neinkasovat a to se dařilo, dokonce sami mohli vstřelit branku, nejdříve šel Kufr sám na brankáře, který jeho pokus zneškodnil, poté dostal Houdek ideální přihrávku od Málka, utekl obraně a následně jen přestřelil. Světlá se taky hlásila o slovo, ale Vísku držel výborný brankář Doležán a dobře fungující obrana. V 77.minutě přišla chvíle pro domácí, dlouhý odkop prodloužil Kufr na Málka, který po zpracování propálil brankáře - 2:1. Ve Vísce propukla euforie. Už už to vypadalo na výhru domácích, když ale přišla 81. minuta, když po centru ze strany skóroval Filipský, který trefou o tyč nedal šanci brankáři. Světlá se poté nadechla k velkému tlaku, kdy jeden ze stoperů hostí poslal střelu na bránu, kterou Doležán vyrazil a následná dorážka šla mimo. Utkání tak dospělo k nerozhodnému stavu 2:2.



Ohlasy k zápasu


Sokol Víska
Lukáš Málek - hráč: Myslím si, že jsme dokázali 1. celek tabulky potrápit a byli jsme vyrovnaným soupeřem. Zasloužená remíza pro oba. I když vítězství bylo na dosah. Ale bohužel jsme to neudrželi. Ale před zápasem bychom bod brali všemi deseti. Takže u nás spokojenost. Chci popřát Světlé hodně štěstí v boji o postup.

FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
Lukáš Dibelka - hráč: Vytvořili jsme si sice více šancí než domácí ,bohužel jsme je zahazovali. V závěru utkání se hrálo nahoru - dolů a mohli jsme klidně prohrát.Myslím si,že remíza je spravedlivá,Víska si bod za bojovnost a nasazení zasloužila.



Sestavy


Sokol Víska
M. Doležán [-] - L. Fikar [-] (41. M. Dobrovolný [-] ) , D. Kufr [-] , L. Málek [-] (80. V. Ondráček [-] ) , M. Hýbl [-] , P. Lacina [-] , M. Houdek [-] , J. Krupička [-] , J. Šlechta [-] , O. Fikar [-] , R. Sadílek [-]

FK Bohemia Světlá nad Sázavou B
J. Vácha [-] - J. Valenta [-] , c. Phan [-] (59. F. Lacina [-] ) , J. Kořínek [-] , L. Dibelka [-] , L. Pirožek [-] , A. Skalický [-] , L. Filipský [-] , T. Hradecký [-] , M. Petrus [-] , M. Vaňkát [-]

ŽK: 33. O. Fikar , 44. L. Málek , 89. M. Houdek .
Hráči zápasu: M. Doležán , L. Málek - L. Dibelka , A. Skalický .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: ONDRÁČEK Milan - POLÁK Richard, MÁLEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Ondřej Veselý

Expert: Adam Mikulinec
Tip experta: výhra hostů

Tady vyhraje Světlá, která je hladová po postupu, takže nebude chtít nic ponechat náhodě a z Vísky si odveze všechny body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů