2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2019 16:00

20.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Golčův Jeníkov zvítězil nad Ledčí


Branky


18

Na zápase fotila Simona Lukšičková, děkujeme!

Další z poněkud překvapivých výsledků se zrodil v Golčově Jeníkově, kam zavítala Ledeč nad Sázavou. Favoritem byli v tomto utkání hosté, ti šli do konce do vední, domácím se však podařilo zápas obrátit a slaví tak cenné vítězství 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ledeč šla po gólu Martinka do vedení

Už od prvních minut bylo jasné, že tento zápas bude dost vyrovnaný, což se potvrzovalo i na hřišti. Lepší vstup do utkání měli domácí, v 11. minutě se ale po trefě Ondřeje Martinka ujala vedení Ledeč. TO jí vydrželo celých 15 minut, když skóre srovnal domácí Pavel Čejka - 1:1! Zápas se poté nadále přeléval ze strany na stranu a i když hosté měli dost šancí ke vstřelení branky, stav už se neměnil a do kabin se tak šlo za stavu 1:1. 

Koubek rozhodl 20 minut před koncem

Hosty čekal zkraje poločasu opět nápor Jeníkova, ten se jim však podařilo ustát a utkání tak bylo nadále otevřené, opět se hrálo ze strany na stranu. Zápas by se dal klidně označit jako remízový, proti byl však Václav Koubek, který se v 71. minutě dostal do zakončení a zařídil tak svému týmu vedení. I přes snahu hostů se na stavu neměnilo už nic a Jeníkov se tak mohl radovat z výhry proti silnému soupeři.



Ohlasy k zápasu



FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou B
Jan Vladyka - hráč: V Jeníkově jsme chtěli potvrdit domácí body proti Kožli ,ale nečekalo nás nic jednoducheho. Celý zápas byl hodně vyrovnany a tak nás hodně mrzí nepromenene šance z prvního poločasu.



Sestavy


TJ SOKOL Golčův Jeníkov
R. Dušánek [-] - D. Novotný [-] , S. Šulc [-] , P. Čejka [-] (46. D. Jelínek [-] ) , L. Dvořák [-] (59. M. Zelený [-] ) , T. Koten [-] , P. Váňa [-] , V. Koubek [-] , M. Satrapa [-] (83. V. Svoboda [-] ) , D. Skála [-] , J. Miřácký [-]

FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou B
R. Veleta [-] - J. Voplakal [-] , O. Martinek [-] , I. Rudenco [-] (76. M. Smejkal [-] ) , M. Turek [-] , M. Chlubna [-] (52. F. Gramer [-] ) , S. Bezděk [-] , M. Pajer [-] , V. Šenk [-] , L. Hauser [-] , J. Vladyka [-] (63. L. Vodička [-] )

ŽK: 11. T. Koten .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: LÓŽI Petr - HAVRÁNEK Josef, DELÍN Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Ondřej Veselý

Expert: Adam Mikulinec
Tip experta: výhra hostů

Bude to vyrovnané utkání, ale podle mého rozhodne fotbalovost Ledče, která si z Golčáku odveze tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů